Χάνει σούπερ ταλέντο ο Παναθηναϊκός λόγω... μεταφορικών!

Απίστευτο και όμως... Παναθηναϊκό! Νεαρός ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, γιατί οι "πράσινοι" δεν του κάλυψαν τα έξοδα μεταφοράς στο προπονητικό κέντρο! Τώρα τον ζητούν πέντε ευρωπαϊκές ομάδες!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
panathinaikos u17 EUROKINISSI SPORTS

Οι πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού πραγματοποιούν εξαιρετικό πρωτάθλημα τόσο στο Κ20 όσο και στο Κ17 πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, αφού βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η "φουρνιά" λοιπόν είναι καλή και μάλιστα υπάρχουν δυο παίκτες της Κ17 που έχουν... γυαλίσει σε ξένους συλλόγους. Στη μία περίπτωση, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μείνει... εκτεθειμένος και να χάσει σούπερ ταλέντο για μόλις 105.000€!

Ο λόγος για τον νεαρό στόπερ και αμυντικό χαφ Κώστα Καραγιάννη, ο οποίος αρνήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με το "τριφύλλι" γιατί ζήτησε να του καλύψουν τα έξοδα μεταφοράς από την Μάνδρα που μένει μέχρι το προπονητικό κέντρο!

Οι "πράσινοι" δεν μπόρεσαν να κάνουν πράξη το αίτημα του λόγω της... μνημονιακής κατάστασης που επικρατεί και τώρα ο παίκτης, που απασχολεί πέντε ευρωπαϊκές ομάδες ( μεταξύ εκ των οποίων και οι Φίτεσε, Βίλεμ) μάλλον θα χαθεί είτε τον Γενάρη, είτε το καλοκαίρι.

ΙΒΜ

News 24/7

24MEDIA NETWORK