Υπάρχει... Ντάνστον και αρέσει. Με ποια δεδομένα όμως...

Τον σέντερ που οπωσδήποτε θ' αναζητήσει, μόλις λήξει -όπως λήξει- η υπόθεση του Νικ Καλάθη, ο Παναθηναϊκός στην αγορά μπορεί να τον βρει... παραδίπλα. Προϋποθέσεις και εμπόδια για να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον Μπράιαν Ντάνστον που ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι ο μόνος!

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ: EUROKINISSI)
Μπράιαν Ντάνστον EUROKINISSI

Δεδομένο 1ο: ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από σέντερ και θα ψάξει για τέτοιον στην αγορά.

Δεδομένο 2ο: ο σέντερ αυτός θα είναι αθλητικός, ικανός τόσο στις συνεργασίες με τα γκαρντ όσο και στις προσωπικές φάσεις παίζοντας πλάτη.

Δεδομένο 3ο: ο Μπράιαν Ντάνστον θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Αθήνα, αφού είναι παντρεμένος με την Άννα Καβάσιλα και προσφάτως βαπτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος ("νονός" ο Σλούκας).

Δεδομένο 4ο: πέρυσι τον Μάιο ο Αμερικάνος σέντερ είχε υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια στην Εφές, αλλά και πρόπερσι, που ίσχυε η προηγούμενη σύμβαση, είχε συζητήσει το ενδεχόμενο αποχώρησης. Δηλαδή μπορεί να το "σπάσει".

Τέσσερα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση του "τριφυλλιού" με τον 32χρονο Αμερικανό που είχε πέρυσι 10.2 πόντους και 5.4 ριμπάουντ στα 30 παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Τέμνονται σε κάποια σημεία τους, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα βρεθεί απαραίτητα φόρμουλα συνεργασίας.

Διότι...

α) ο Ντάνστον δεν είναι ο μοναδικός ψηλός που αρέσει στους "πράσινους" και υπάρχει στη λίστα τους.

β) έχει καλό συμβόλαιο στην Εφές (πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια) και οι αξιώσεις του δεν είναι εύκολο να πέσουν πάρα πολύ, αν φύγει από 'κει λόγω περικοπών. Την ίδια ώρα εκπροσωπείται από τον μεγαλομάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ακόμη κι αν μείνει ελεύθερος.

γ) όλες οι υποθέσεις στον Παναθηναϊκό θα βρίσκονται πάντα σε άμεση εξάρτηση με την εξέλιξη της κουβέντας με τον Νικ Καλάθη.

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK