Γιατί τα... πήραν με Μασούντ, Οικονόμου στον Πανιώνιο

Ηχηρό "χαστούκι" με πολλούς αποδέκτες στον Πανιώνιο την Τρίτη (21/11), αφού Σοτζέι Μασούντ και Βαγγέλης Οικονόμου μπαίνουν στο περιθώριο. Τι χρεώνουν στους δυο έμπειρους παίκτες και γιατί επέλεξαν αυτή τη χρονική περίοδο στον Ιστορικό για να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους.

Γιατί τα... πήραν με Μασούντ, Οικονόμου στον Πανιώνιο

Τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια μετρά ο Πανιώνιος στην Super League Σουρωτή και όπως είναι λογικό η διοίκηση άρχισε να παίρνει... μέτρα, αφού έχει διαπιστώσει χαλάρωση στα αποδυτήρια και τους επίσημους αγώνες.

Την Τρίτη ο Νίκος Ζαμάνης επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο και μίλησε στους παίκτες, θέλοντας να τους θέσει υπό των ευθυνών τους. Αυτή όμως δεν είναι η πραγματική είδηση. Όπως διαρρέουν από την "πλατεία", Μασούντ και Οικονόμου μπαίνουν στο περιθώριο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο Ιρανός, ειδικότερα τη φετινή περίοδο, έχει πολλά νεύρα. Τόσο στα παιχνίδια, με αποκορύφωμα την αναμέτρηση κόντρα στην Ξάνθη όπου έγινε αλλαγή για να μην... αποβληθεί, όσο και στα αποδυτήρια.

Η συμπεριφορά του έχει επηρεάσει το αγωνιστικό τμήμα και γι' αυτό μπαίνει στην... άκρη. Ουσιαστικά το μήνυμα του Πανιώνιου είναι πως τα ονόματα δεν παίζουν κανένα ρόλο και πως πάνω από όλους και όλα είναι η ομάδα. Κι όταν κάποιος... ξεφεύγει, τότε βγαίνει μόνος του εκτός.

Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

Τώρα όσον αφορά τον Βαγγέλη Οικονόμου, το καλοκαίρι ο έμπειρος αμυντικός είχε πρόταση από την Κύπρο (ΑΠΟΕΛ) για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να χάσει βασικό παίκτη σε μία κρίσιμη περίοδο και τελικά παρέμεινε στην Νέα Σμύρνη.

Στον Ιστορικό του χρεώνουν αδιαφορία το τελευταίο διάστημα, ίσως γιατί δεν προχώρησε το deal, ενώ η απόδοση του στα παιχνίδια δεν έχει καμία σχέση με εκείνη της περσινής περιόδου.

ΣΕ... ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Η επιβεβαίωση της... δυσαρέσκειας ήρθε και από τον Πανιώνιο που ανακοίνωσε τις... καμπάνες στους δυο ποδοσφαιριστές.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέτει εκτός υποχρεώσεων για 30 ημέρες τους ποδοσφαιριστές Μασούντ Σοτζάι και Βαγγέλη Οικονόμου καθώς και επιβάλλει στον δεύτερο την χρηματική ποινή των 3.000€.Προτεραιότητα για τον σύλλογο έχει η ηρεμία, η πειθαρχία και η καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι υπεράνω προσώπων", ενώ με γραπτή του δήλωση ο Νίκος Ζαμάνης, τόνισε:

"Ακόμα και αν κριθεί κατάλληλο για το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να θέσω τον εαυτό μου εκτός ομάδας θα το κάνω, γιατί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι πάνω απ’ όλα και απ’ όλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK