Κανόνας ή γούρι; Ο Φούντας γίνεται πάντα αλλαγή!

O Tαξιάρχης Φούντας λες και το έχει βάλα τάμα να μην τελειώνει τα εφετινά παιχνίδια αν και αρχίζει σχεδόν πάντα βασικός. Διαβάστε αναλυτικά τι συμβαίνει με το στράικερ του Πανιωνίου.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ EUROKINISSI SPORTS

Αυτό που συμβαίνει εφέτος στα παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Ταξιάρχη Φούντα είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Αν και ο Ελληνας στράικερ έχει κερδίσει, ξεκάθαρα και με την αξία του, την εμπιστοσύνη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς σπάνια τελειώνει τα παιχνίδια.

Για την ακρίβεια ο πρώην παίκτης της Σάλτσμπουργκ έχει καταγράψει εφέτος μόνο δύο ολόκληρα 90λεπτα τα οποία μάλιστα είναι συνεχόμενα. Ενα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ένα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ολα αυτά τον προηγούμενο Οκτώβριο!

Τις υπόλοιπες 16 (!) φορές ο Φούντας έγινε αλλαγή. Για την ακρίβεια έγινε αλλαγή τις 15 και την 1 (στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ) αποβλήθηκε!

Εν τω μεταξύ μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν δεν έχει ξαναβρεί δίχτυα. Εχει όμως μοιράσει 4 ασίστ στους συμπαίκτες του, με τελευταία αυτή που χάρισε το θρίαμβο του Πανιωνίου επί του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Κυριακή.

Ο ίδιος πάντως, σε κάθε περίπτωση, απολαμβάνει την εξαρετική σεζόν, όπως φάνηκε και στο τελευταίο ποστάρισμά του στο facebook!

News 24/7

24MEDIA NETWORK