Κοντά σε Σεμέδο ο Πανιώνιος

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναζητεί μία ακόμα λύση στη θέση του αμυντικού χαφ και το όνομα του Πορτογάλου μέσου, Σέρζιο Μανουέλ Μοντέιρο Σεμέδο, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Έλληνα προπονητή. Μέσα στην εβδομάδα οι τελικές συζητήσεις (VIDEO).

Κοντά σε Σεμέδο ο Πανιώνιος
semedo

Μπορεί το μυαλό των ανθρώπων του Πανιώνιου να είναι στραμμένο στα διπλά παιχνίδια με την Μακάμπι Τελ-Αβίβ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι μεταγραφικές αναζητήσεις έχουν σταματήσει. Το αντίθετο μάλιστα!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει ζητήσει την ενίσχυση του Ιστορικού με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή και συγκεκριμένα για τη θέση 6-8. Κάπου εδώ έρχεται να... κολλήσει το όνομα του Σέρζιο Μανουέλ Μοντέιρο Σεμέδο ( θα τον λέμε Σεμέδο για λόγους ευκολίας).

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί να ολοκληρωθεί το deal, αφού πρώτα περάσει ο παίκτης τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Τώρα ποιος είναι ο Σεμεδο; Γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 1988 στην Λισαβόνα, όμως έχει καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι και μάλιστα από το 2014 είναι διεθνής με τους... μπλε καρχαρίες! Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Μαρίτιμο, Ολαένσε, Ζιλ Βιθέντε και Φεϊρένσε (περσινή ομάδα του Καραμάνου).

Μένει να δούμε λοιπόν αν θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του Πανιώνιου στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK