Non-stop "γαλλικά" απ’ τον Μασούντ!

Ο εκνευρισμός των «πράσινων» για το ατιμώρητο απ’ τον διαιτητή trash talking του Ιρανού μέσου και η «τρελή» στιχομυθία του με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Παρασκήνια του Contra.gr που δεν έπιασαν οι κάμερες στη Λεωφόρο.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αν είχε μία ελπίδα να «επανέλθει» στη μεταγραφική ατζέντα του Παναθηναϊκού ο Σοτζέι Μασούντ (που είναι αλήθεια πως δεν… έθελξε στα πλέι-οφ, δείχνοντας συγκεκριμένο «ταβάνι»), αυτή πλέον την έχασε, με τη συμπεριφορά του (και) στα δύο παιχνίδια του τελευταίου διμήνου με τους «πράσινους»!

Στο ματς της κανονικής περιόδου, ο Ιρανός μέσος ήταν μέσα σ’ όλους τους «καυγάδες» που στήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έριξε και ουκ ολίγες «ψιλές» και «χοντρές» και δεν αποβλήθηκε. Το απόγευμα της Κυριακής (28/5) το πήγε ένα… level παραπάνω, κατεβάζοντας ένα σωρό «γαλλικά» στους παίκτες του Παναθηναϊκού απ’ την αρχή ως το τέλος του αγώνα. Σε ορισμένες περιπτώσεις δε, ο διαιτητής Καραντώνης ήταν σε απόσταση αναπνοής, αλλά δεν… άκουσε. Το μεγαλύτερο «καυγά» δε, ο Μασούντ (όπως έλεγαν μετά το παιχνίδι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού) τον έστησε με τον Λέτο (αλλά και στον Ζέκα), κατεβάζοντας ουκ ολίγες βρισιές. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη κι όταν έγινε αλλαγή ο Λέτο κι έκατσε στον πάγκο, ο Ιρανός όποτε πλησίαζε προς την πλευρά του έριχνε κι από ένα «γαλλικό»!

Το δε απίστευτο με τον 33χρονο μέσο ήταν άλλο. Γύρω στο 65’, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που είχε και… απόειδε με την περίπτωσή του και τα «καμώματά» του παίκτη του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τον φώναξε κοντά του και του έκανε παρατηρήσεις. Ο Μασούντ «στράβωσε» και του έκανε νόημα «κάνε με αλλαγή», όμως μετά από ακριβώς ένα λεπτό γύρισε ξανά προς τον πάγκο και έκανε νέο νεύμα στον προπονητή του λέγοντάς του «όλα ΟΚ». Που να βγάλεις άκρη μαζί του…

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK