Κυριάκος: "Εδώ έχει μείωση και όχι κεκλεισμένων"

Διαβάστε το μήνυμα του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αιχμές και για την απόφαση τιμωρίας του Ολυμπιακού.

Κυριάκος: "Εδώ έχει μείωση και όχι κεκλεισμένων"
kuriakos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με μια ανάρτησή του στο facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε στον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτό περιλαμβάνει έμμεσες αλλά... σαφείς αιχμές για την απόφαση που πήρε η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για όλα όσα συνέβησαν στον χώρο των αποδυτηρίων του "Γ. Καραϊσκάκης" στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά έγραψε:

"Από σήμερα είμαστε σε fight mode! Σας περιμένουμε αύριο στην Τούμπα, με πίστη, υπομονή, πάθος, φωνή και μόνο φωνή, αλλά... πολλή φωνή! Σας υπενθυμίζω ότι η Τούμπα είναι το συγκλονιστικότερο γήπεδο στον πλανήτη, με ενεργό ρόλο στην εξέλιξη των αγώνων...

Η Τούμπα είναι η έδρα που δίνει το "μαχαίρι" στους παίκτες μας: άλλες φορές στα δόντια και άλλες στο λαιμό...Ας προτιμήσουμε το πρώτο. Η Τούμπα είναι επίσης το γήπεδο που οποιαδήποτε παρεκτροπή τιμωρείται με μείωση βαθμών και όχι με κεκλεισμένων και πρόστιμο.

Η Τούμπα είναι η έδρα που δεν χρειάζεται παρεκτροπές και... μεγάφωνα για να είναι η πιο δύσκολη έδρα στην Ελλάδα...

Αύριο δεν παίζουμε, κερδίζουμε!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK