Λούκοβιτς για την άμυνα του ΠΑΟΚ

Συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με τον Σέρβο αμυντικό της Ζενίτ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Λούκοβιτς για την άμυνα του ΠΑΟΚ

Λύση Αλεξάνταρ Λούκοβιτς για την άμυνα ΠΑΟΚ και μάλιστα τόσο για τη θέση του στόπερ, όσο και αυτή του αριστερού μπακ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sportday", o 31χρονος Σέρβος αμυντικός έμεινε χθες ελεύθερος χθες από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, τα βρήκε σε όλα για τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και σήμερα αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις και, εκτός απροόπτου, υπογραφές.

Την υπόθεση χειρίζετα ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ενώ αξίζει να αναφερθεί πώς τις τελευταίες μέρες υπήρχε και έντονο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον παίκτη.

Ποιος είναι Λούκοβιτς

Γεννημένος στις 23 Οκτωβρίου 1982 ο Λούκοβιτς άρχισε την καριέρα του στη Σλόγκα Κράλιεβο το 1998 και το 2001 πήρε μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα. Στην ομάδα του Βελιγραδίου έπαιξε τέσσερα χρόνια, έπειτα πήγε δανεικός στη σερβική Γεντίστβο και την Άσκολι και το 2007 φόρεσε τα ασπρόμαυρα της Ουντινέζε με την οποία έκανε εξαιρετική τριετία με 97 συμμετοχές για να τον αγοράσει η Ζενίτ με 7 εκ. ευρώ. Στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK