Μπαίνει ο Σαββίδης, τριπλασιάζει το μπάτζετ!

Τι κρύβεται πίσω από την ξαφνική απομάκρυνση του Σούλη Μαρκόπουλου μετά από 8 χρόνια και πως σηματοδοτεί την επόμενη μέρα και την αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Το δυνατό μπάσιμο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, ποιος προβάλλει ως ισχυρό φαβορί για αντικαταστάτης του 68χρονου κόουτς και γιατί...

Μπαίνει ο Σαββίδης, τριπλασιάζει το μπάτζετ!

Έκπληξη ακόμη και στους... μυημένους του μπάσκετ αποτέλεσε η είδηση της απομάκρυνσης του Σούλη Μαρκόπουλου από τον ΠΑΟΚ. Ο 68χρονος προπονητής, αποχώρησε αναπάντεχα από τον "ασπρόμαυρο" πάγκο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρχε σοβαρός λόγος για την εξέλιξη αυτή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σχετικά "κύκλοι" της ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να στηρίξει ακόμη περισσότερο το μπασκετικό τμήμα (μέχρι τώρα είχε αναλάβει να πληρώνει ένα σεβαστό ποσό για τα χρέη στο Δημόσιο), γεγονός που φέρνει αλλαγή πλεύσης και φιλοσοφίας στην ΚΑΕ, γεγονός που έφερε το "διαζύγιο" με τον Μαρκόπουλο, που είχε περισσότερο ρόλο διαχειριστή.

Σύμφωνα με το νέο πλάνο, ο ΠΑΟΚ αυξάνει το μπάτζετ του, με τον Σαββίδη να προτίθεται να προσθέσει στο μπάτζετ της ομάδας (όπως διαρρέεται σχετικά) 1 εκ. ευρώ (στις 500.000 που ήταν το υφιστάμενο). Αναμένεται δε στην επόμενη μέρα της η ομάδα να στηριχτεί σε ελληνόπουλα, αλλά και σε ελπιδοφόρο-εξελίξιμο προπονητή που θα δουλέψει με νέα παιδιά. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε μάλιστα είναι αυτό του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει το... πακέτο.

Όσο για την επόμενη μέρα του Σούλη Μαρκόπουλου, ο Προμηθέας Πατρών φέρεται να εξέφρασε ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Σ. Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK