Νίκησε Παναθηναϊκό, αλλά έκαψε μία... ζωή ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε επί του Παναθηναϊκού με 4-0 σε μία Τούμπα που... φωτίστηκε από καπνογόνα και πυρσούς! Γιατί δεν κινδυνεύει με τιμωρίας της έδρας ο "δικέφαλος του βορρά" και πότε θα πρέπει να αρχίσει να... ανησυχεί.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
paok toumpa kerkida EUROKINISSI

Εντυπωσιακή ήταν η εικόνα του ΠΑΟΚ στην γεμάτη, για πρώτη φορά φέτος, Τούμπα στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο κόσμος... ξεχείλιζε στις κερκίδες και μαζί το πάθος για το τρίποντο που ήρθε με το εμφαντικό 4-0 επί του Παναθηναϊκού!

Πριν τη σέντρα του αγώνα οι οργανωμένοι οπαδοί του "δικέφαλου" άναψαν πυρσούς και καπνογόνα δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, με τον ΠΑΟΚ πλέον να κινδυνεύει με χρηματικό πρόστιμο.

Σύμφωνα με το νέο, πιο αυστηρό, πειθαρχικό κώδικα ( Άρθρο 15, παράγραφος 2) η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πληρώσει μεταξύ 5.000€ και 30.000€ πρόστιμο, ενώ θα αρχίσει να ανησυχεί για ποινή της έδρας από την... τρίτη φορά!

Με λίγα λόγια "έκαψε" τη μία ζωή, στη δεύτερη το πρόστιμο θα διπλασιαστεί και στην τρίτη θα έχουμε κεκλεισμένων των θυρών για 1 έως 2 αγωνιστικές και... τριπλασιασμό του προστίμου.

Νίκησε Παναθηναϊκό, αλλά έκαψε μία... ζωή ο ΠΑΟΚ

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK