Ο Σαββίδης σε... επιθεώρηση!

Ένα από τα θεατρικά σκετς του Μάρκου Σεφερλή στην καλοκαιρινή παράστασή του θα έχει πρωταγωνιστή τον Ιβάν Σαββίδη. Η μεταμφίεση επιτυχημένη, το νούμερο θα φανεί στο χειροκρότημα!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από όποια οπτική γωνία κι αν το δει κανείς, την αθλητική σεζόν που μάς πέρασε ο Ιβάν Σαββίδης ήταν από τους πρωταγωνιστές. Είτε για το περίφημο περιστατικό στην Τούμπα στο επεισοδιακό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ είτε γιατί για ακόμα μία χρονιά διατήρησε ανταγωνιστικό και πρωταθληματικό τον ΠΑΟΚ είτε γιατί το πρόσωπό του... γέμισε το τερέν του ΟΑΚΑ μετά τον τελικό κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.

Ως ένα πρωταγωνιστικό πρόσωπο, λοιπόν, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ... έπεσε στα χέρια του Μάρκου Σεφερλή. Ο γνωστός ηθοποιός θα τον έχει στο... επιθεωρησιακό μενού του στην καλοκαιρινή παράσταση που αρχίζει στο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ και μάλιστα τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τα πρόσωπα που θα σατιρίζει ο Σεφερλής και ο Ιβάν είναι ένα από αυτά.

Μάλιστα, στη σχετική φωτογραφία που προμοτάρει την παράσταση η μεταμφίεση του Μάρκου Σεφερλή ως Σαββίδης είναι άκρως επιτυχημένη σε αντίθεση με πολλά από τα αστεία του. Αλλά αυτά είναι γούστα...

Ο Σαββίδης σε... επιθεώρηση!

Σ.Κ

News 24/7

24MEDIA NETWORK