O Κλάους ήξερε ότι φεύγει...

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιθυμία του Αθανασιάδη να χτυπήσει το πέναλτι με την Έστερσουντ, αφού γνώριζε πως είναι, πιθανόν, το τελευταίο παιχνίδι του στην Τούμπα. Η πρόταση της Μακάμπι Χάιφα, η απόφασή του να την αποδεχθεί και οι όροι της συμφωνίας.

O Κλάους ήξερε ότι φεύγει...

Ο ΠΑΟΚ, που πριν από τρία καλοκαίρια τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα του ρόστερ του, τώρα τού ανοίγει την πόρτα της εξόδου. Ο Κλάους Αθανασιάδης, που είχε στο μυαλό του να περάσει όλη του τη ποδοσφαιρική ζωή στα ασπρόμαυρα, όχι μόνο το σκέφτεται, αλλά μάλλον το έχει αποφασίσει.

Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την Μακάμπι Χάιφα, με τον Δικέφαλο να καλείται να πάρει αποφάσεις για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "ασπρόμαυροι" είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον 29χρονο φορ με ελεύθερη μεταγραφή, κρατώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 35%. Ταυτόχρονα η Μακάμπι Χάιφα θα καλύψει το συμβόλαιο του Κλάους για τον πρώτο χρόνο, δίνοντάς του 750.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ενώ για τον επόμενο χρόνο της συμφωνίας (λέγεται πως οι πρώτες συζητήσεις έγιναν για συμβόλαιο δύο ετών) τα χρήματα θα συμφωνηθούν/εξαρτηθούν και με βάση τα όσα θα πετύχει σε αγωνιστικό επίπεδο ο Αθανασιάδης.

Οι συζητήσεις άρχισαν στις αρχές της εβδομάδας και, εφόσον αυτό ευσταθεί, τόσο η παρουσία του στην 18άδα αντί του Κουλούρη στο παιχνίδι με την Έστερσουντ όσο και η επιθυμία του να εκτελέσει το πέναλτι στο 88', μόνο τυχαία γεγονότα δεν ήταν. Όπως φαίνεται πως γνώριζε ότι το παιχνίδι της Πέμπτης ίσως και να ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η αποχώρηση Αθανασιάδη φέρνει θέμα επιθετικού στον ΠΑΟΚ, καθώς θα πρέπει να αποφασιστεί αν η σεζόν "βγαίνει" χωρίς τον Κλάους στο "κάδρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK