Ο Πέλκας "έβαλε φωτιά" στην εξέδρα του Πανιωνίου

Ο Δημήτρης Πέλκας είχε πανηγυρίσει... άκομψα το νικητήριο γκολ του κόντρα στον Πανιώνιο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και οι οπαδοί του Πανιωνίου δεν το ξέχασαν!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Έσπειρε ανέμους στην Τούμπα και θέρισε θύελλες στη Νέα Σμύρνη. Ο Δημήτρης Πέλκας είχε γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα στις 19 Μαρτίου όταν πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις (1-0) και το πανηγύρισε πιάνοντας επιδεικτικά τα γεννητικά του όργανα και δύο μήνες και κάτι μετά, ήρθε η ώρα της... αντίδρασης.

Αυτή εκδηλώθηκε από πλευράς οπαδών του Πανιωνίου με "άγριο" τρόπο στο πλαίσιο του αγώνα των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να σηκώνει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό λίγο μετά το 60' για να τον ρίξει στο ματς ως αλλαγή και να ακολουθεί πανικός!

Οι εξέδρες "πήραν φωτιά" από τους οπαδούς του Πανιωνίου που του το κρατούσαν... μανιάτικο για τη συμπεριφορά του και τα "γαλλικά" χτύπησαν κόκκινο, γεγονός που ανάγκασε τον εκφωνητή του σταδίου να παρακαλέσει να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα!

Μάταια η προσπάθειά του να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ο Πέλκας συνέχισε να είναι το "κόκκινο πανί", με τις αποδοκιμασίες να γίνονται ακόμα πιο έντονες όταν μπήκε στο γήπεδο στο 67' αντί του Τζάλμα Κάμπος ενώ ακόμα και μετά το 70' υπήρχαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του. Δεν τον.. έσωσε ούτε το γεγονός πως οι δύο σύλλογοι διατηρούν καλές σχέσεις!

News 24/7

24MEDIA NETWORK