Ο χαφ Γκαρσία και οι αναμνήσεις του Μαντούρο

Παρασκήνια από την δεύτερη ημέρα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Οοστεμπεργκ της Ολλανδίας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTIONTEAM

Οι αναμνήσεις του Μαντούρο από το ξενοδοχείο "Μπίλντεμπεργκ" που φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ και η επανεμφάνιση του Γκαρσία στους αγωνιστικούς χώρους, ήταν μερικά από τα highlights της δεύτερης ημέρας του Δικεφάλου στο Οοστεμπεργκ της Ολλανδίας.

Πιο αναλυτικά...

Ο Μαντούρο θυμήθηκε χθες ότι το 2007 είχε μείνει στο ξενοδοχείο Μπίλντεμπεργκ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του Άγιαξ. Μάλιστα χάρηκε όταν αντίκρισε στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου σε κορνίζα μία φανέλα του Άγιαξ και με την δική του υπογραφή.

Με το τέλος της προετοιμασίας εκείνη τη χρονιά, τα μέλη της αποστολής του Αίαντα είχαν αφήσει την συγκεκριμένη φανέλα ως αναμνηστικό δώρο.

"Σαν... πρόεδρος"

Κεφάτος ο Μαντούρος χθες, πριν την συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο ξενοδοχείο. Ο Ολλανδός κάθισε στο πάνελ έχοντας μπροστά του τα μικρόφωνα. "Νιώθω πρόεδρος..." είπε χαριτολογώντας... Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, να σημειωθεί ότι έχουν... κόψει το όνομα του Μαντούρο στη μέση, αφού στις προπονήσεις για να τον φωνάξουν χρησιμοποιούν το... Μαντ.

Ο Γκαρσία ξανά στο γήπεδο

Ο Πάμπλο Γκαρσία φόρεσε χθες το απόγευμα και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Χρησιμοποιήθηκε ως χαφ σε μία από τις δύο ομάδες και απέδειξε ότι η... τέχνη δεν ξεχνιέται, καθοδηγώντας παράλληλα τους αρκετούς νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK