Πρότυπο για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο ΠΑΟΚ

Αντιπροσωπεία της ομάδας από την Βουλγαρία βρέθηκε στην Τούμπα για να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας του εμπορικού τμήματος του ΠΑΟΚ, αλλά και για θέματα ασφάλειας.

Πρότυπο για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ Σόφιας επέλεξαν τον ΠΑΟΚ για να πάρουν παράδειγμα για τον τρόπο λειτουργίας του εμπορικού τμήματος, αλλά και για θέματα ασφάλειας.

Οπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Αντιπροσωπεία της ΤΣΣΚΑ Σόφιας βρέθηκε στην Τούμπα προκειμένου να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας του εμπορικού τμήματος, αλλά και της ασφάλειας του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα από τη Βουλγαρία άλλαξε πρόσφατα ιδιοκτησιακό καθεστώς και στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της εταιρείας ζήτησε συμβουλές από τον Δικέφαλο σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του PAOK Official Store, τις παρουσιάσεις event όπως η νέα φανέλα και το λογότυπο του ΠΑΟΚ, αλλά και την ασφάλεια του γηπέδου σε αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος.

Την ΤΣΣΚΑ Σόφιας εκπροσώπησαν ο εμπορικός διευθυντής Ρούμεν Βάτκοφ και ο υπεύθυνος ασφαλείας Ντίμιταρ Ντιμίτροφ. Την ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ έκαναν ο εμπορικός διευθυντής Λάζαρος Μπαχτσεβάνος και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Παναγιώτης Πλιάτσικας. Ο ΠΑΟΚ προσκάλεσε την ΤΣΣΚΑ σε δύο αγώνες της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν προκειμένου να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK