Στη Νέα Υόρκη ο Ιβάν Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι από τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/3) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για να εγκαινιάσει το νέο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην πόλη. Οι φίλοι του "δικέφαλου" τον υποδέχτηκαν θερμά, δίνοντας έντονο... ασπρόμαυρο χρώμα στην Αμερική (PHOTOS).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Για τα εγκαίνια του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης βρίσκεται στην Αμερική ο Ιβάν Σαββίδης, με τους οπαδούς του Δικεφάλου να τον υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες.

Τα εγκαίνια του νέου συνδέσμου αναμένεται να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Μαρτίου, έχοντας ως τιμώμενα πρόσωπα τον Ιβάν Σαββίδη, τον Φιλώτα Πέλλιο, τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη, τον Γιώργο Τουρσουνίδη και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Την Κυριακή (26/3) θα είναι ένας από τους τελετάρχες στην παρέλαση των ομογενών για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

Ιβάν Σαββίδης και ομογενείς συνδέονται έντονα, με τον Ελληνορώσο πρόεδρο να έχει παραβρεθεί στην Αμερική και για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δείτε φωτογραφίες:

Στη Νέα Υόρκη ο Ιβάν Σαββίδης
Στη Νέα Υόρκη ο Ιβάν Σαββίδης
Στη Νέα Υόρκη ο Ιβάν Σαββίδης
Στη Νέα Υόρκη ο Ιβάν Σαββίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK