"Χάκαραν" τον Σαββίδη οι "Anonymous"

Οι "Anonymous" συνηθίζουν να "χακάρουν" πρόσωπα της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής στην Ρωσία. Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν το νέο θύμα τους...

"Χάκαραν" τον Σαββίδη οι "Anonymous"
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είδε τον προσωπικό λογαριασμό του να παραβιάζεται, καθώς 12.000 mail και φωτογραφίες του μπήκαν σε πλειστηριασμό με τιμή εκκίνησης 4.700 ευρώ και δυνατότητα άμεσης αγοράς με 70.600 ευρώ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα " yuga.ru", στα mail του Ιβάν Σαββίδη υπάρχουν πολλές πληροφορίες επιχειρηματικού, πολιτικού (για Ρωσία και Ελλάδα) και ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος (όπως ανταλλαγή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με την Μαρία Γκοντσάρεβα).

Μέλος των "Anonymous" αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "υπάρχουν πολλές πληροφορίες από τη... μυστική ζωή των ομάδων σε Ρωσία και Ελλάδα", ενώ στην ιστοσελίδα yuga.ru δίνονται και παραδείγματα που αφορούν σε θέματα ρωσικού ενδιαφέροντος.

Κινείται νομικά ο Σαββίδης

Το ρεπορτάζ από την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία, πάντως, αναφέρει πως ελληνικές υπηρεσίες και ρωσικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών έχουν ξεκινήσει διαδικασίες προκειμένου να βρουν τα ηλεκτρονικά ίχνη όσων ευθύνονται για την υποκλοπή, την οποία, ωστόσο, οι άνθρωποι του Σαββίδη αμφισβητούν ότι έγινε.

Επίσης, οι νομικοί του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε ετοιμότητα και διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση πως θα κινηθούν νομικά εναντίον οποιουδήποτε δημοσιεύσει στοιχεία από την αλληλογραφία του.

M.A.

News 24/7

24MEDIA NETWORK