VIDEO: Η συγκίνηση του Πετράκη στα βραβεία του ΠΣΑΠ

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο Γιάννης Πετράκης όταν παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου προπονητή της Super League για τη σεζόν 2014-2015 στη γιορτή του ΠΣΑΠ.

VIDEO: Η συγκίνηση του Πετράκη στα βραβεία του ΠΣΑΠ

Ο Γιάννης Πετράκης παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου προπονητή στη Super League για τη σεζόν 2014-2015 και κατά την ομιλία του στη σκηνή της εκδήλωσης του ΠΣΑΠ ήταν εμφανώς συγκινημένος.

"Είμαι χαρούμενος για τη βράβευση μου. Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν ώστε να βρεθώ σε αυτή τη θέση.

Θεωρώ ότι είναι σημαντικό όλοι μας να ξέρουμε αυτή τη σειρά. Τον πρόεδρο της ομάδας που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτή τη σπουδαία ομάδα, να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που δεν φαίνονται αλλά χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά και όλους τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν ώστε να φτάσει η ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που είναι πρωταγωνιστές και εμείς όλοι μας έχουμε υποχρέωση κάθε μέρα να τους κάνουμε καλύτερους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία υπηρετούμε πραγματικά το ποδόσφαιρο", δήλωσε αμέσως μετά την παραλαβή του βραβείου του ο Έλληνας προπονητής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK