Καταγγελία ποδοσφαιριστή Πλατανιά κατά Ολυμπιακού

Καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου φέρεται να έχει κάνει ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Αλέξης Αποστολόπουλος.

Καταγγελία ποδοσφαιριστή Πλατανιά κατά Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 26χρονος αμυντικός που την περίοδο 2010-2014 ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ, στην καταγγελία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής (1/4), φέρεται να κάνει λόγο σπρωξιές και βιαιοπραγίες σε βάρος των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά από την στιγμή που βγήκαν από το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή, μέχρι να φτάσουν στα αποδυτήρια.

Επίσης, φέρεται να έχει καταγγείλει απειλές προς την αποστολή του Πλατανιά πάνω από τον πάγκο της κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και ότι στην ανάπαυλα φουσκωτοί που φορούσαν φόρμες με τα διακριτικά του Ολυμπιακού, επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά με γροθιές, κλωτσιές, ύβρεις και φτυσιές.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη στους "ερυθρόλευκους" σύμφωνα με το άρθρο "29" για "βία κατά αξιωματούχων αγώνα ή ομάδας" το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει αφαίρεση έξι βαθμών και παραπέμψει την υπόθεση στην πειθαρχική επιτροπή της Super League.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι εκθέσεις των αξιωματούχων αγώνα και το φύλλο αγώνα δεν ανέφεραν κάτι σχετικό με την καταγγελία ενώ και ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Μπανανά σε δηλώσεις του στο Contra.gr είχε υποστηρίξει ότι… "Στο ημίχρονο είναι αλήθεια πως υπήρξαν φωνές, προκλήθηκε μεγάλη ένταση, αλλά κανείς δεν μας πείραξε ούτε μας ακούμπησε".

Α.Π.

News 24/7

24MEDIA NETWORK