H Λίγκα αντιδρά και δεν δέχεται να αλλάξει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

H Super League δεν δέχεται να αλλάξει η ώρα του κυριακάτικου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ.

H Λίγκα αντιδρά και δεν δέχεται να αλλάξει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Το μπέρδεμα με τα πλέι οφ της Super League και τον τέταρτο τελικό του μπάσκετ συνεχίζεται. Θυμίζουμε ότι την Κυριακή στις 20:00 είναι προγραμματισμένος στο ΟΑΚΑ ο ποδοσφαιρικός αγώνας της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ενώ μισή ώρα νωρίτερα, στις 19:30 είναι προγραμματισμένος ο τέταρτος τελικός του μπάσκετ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Με τα τωρινά δεδομένα, το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ πήγε στις 16:00 και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 22:00 για λόγους ασφαλείας ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα με... συναντήσεις οπαδών. Ωστόσο η Super League αντιδρά στην αλλαγή και επιμένει πως δεν πρόκειται να γίνει το ματς άλλη ώρα και πόσο μάλλον άλλη μέρα από αυτή που έχει προγραμματιστεί.

Ο Σταύρος Κοντονής παρακολουθεί διακριτικά το θέμα, αφού αφορά τη Super League και τον ΕΣΑΚΕ. Ωστόσο, αν δεν βρεθεί λύση δεν αποκλείται να αποφασίσει ο ίδιος το μέλλον των δύο αγώνων.

Οπότε τούτη τη στιγμή υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα και η μόνη λύση που φαντάζει ως επικρατέστερη είναι να πάει ο τέταρτος τελικός τη Δευτέρα στις 19:30. Όλα αυτά, βέβαια, δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα και ουδείς ξέρει τι θα γίνει τελικά την Κυριακή. Το σίγουρο είναι ότι η Λίγκα δεν δέχεται την αλλαγή στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και φυσικά η Αστυνομία δεν δίνει εγγυήσεις για την ταυτόχρονη διεξαγωγή των αγώνων μπάσκετ και ποδοσφαίρου σε γήπεδα με μικρή απόσταση μεταξύ τους. Το μπάχαλο συνεχίζεται...

ΥΓ: Την 1η Ιουνίου πρέπει να δηλωθούν στην UEFA οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα της νέας σεζόν, οπότε για μετάθεση των αγωνιστικών των πλέι οφ από το προγραμματισμένο φινάλε τους (31 Μαϊου) ούτε λόγος...

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK