Έτσι θα πάρει τον Σαλάχ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Λίβερπουλ φέρεται να έχει... απλώσει δίχτυα στο "Μπερναμπέου" κοιτάζοντας περιπτώσεις παικτών της Ρεάλ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Πως σκοπεύουν να το εκμεταλλευτούν αυτό οι Ισπανοί με απώτερο σκοπό να κάνουν δικό τους τον Μοχάμεντ Σαλάχ;

Έτσι θα πάρει τον Σαλάχ η Ρεάλ Μαδρίτης!
AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Δεν αποτελεί πια μυστικό ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ο νούμερο ένα στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Οι "μερένγκες" στο πλαίσιο του φρεσκαρίσματος του ρόστερ, έχουν βάλει στο τραπέζι όλα τα δεδομένα και ψάχνουν να βρουν το... κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα του "Μπερναμπέου" στον Αιγύπτιο άσο.

Ο "Φαραώ", που αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2017-2018, έχοντας "τινάξει" τα αντίπαλα δίχτυα 46 φορές (μέχρι στιγμής), κοστολογείται από την Λίβερπουλ στα 130.000.000€, αν και ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ έχει βαρεθεί να φωνάζει ότι ο Σαλάχ "δεν πωλείται!".

Οι Μαδριλένοι, όμως, που είναι ενήμεροι για το έντονο ενδιαφέρον της ομάδας του Μέρσεϊσαιντ για τον 33χρονο κεντρικό μέσο, Λούκα Μόντριτς, που κοστολογείται στα 40.000.00 € και τον 21χρονο Ντάνι Θεμπάγιος του οποίου η τιμή ανέρχεται στα 50.000.000 €, έχουν ένα "Plan B" που σκοπεύουν να το βάλουν σύντομα σε λειτουργία για να κάμψουν όποια αντίσταση έχει απομείνει.

Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με την "Diario Gol", ο Φλορεντίνο Πέρεθ σκοπεύει να στείλει πακέτο στο "Άνφιλντ" τους δύο ποδοσφαιριστές μαζί με ένα... τσεκ της τάξης των 100.000.000€. Αρκετά δελεαστική πρόταση, θα έλεγε κανείς, η οποία μένει να φανεί αν θα κριθεί ικανή για να... συγκινήσει τον Γερμανό κόουτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK