"Κρυφτούλι" της Ρεάλ για την Ακρόπολη

Nαι, να βιντεοσκοπήσει η Ρεάλ στην Ακρόπολη, ναι, ενεκρίθη χωρίς μεγάλο "ζόρι" το σχετικό αίτημά της αλλά καλό θα είναι και οι αρμόδιοι φορείς να ενημερωθούν για τις ώρες των γυρισμάτων.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης για βιντεοσκόπηση, το ΚΑΣ ενέκρινε το αίτημα αλλά οι "μερένγκες" δεν θέλησαν να προβούν σε οποιαδήποτε άλλη σχετική ενημέρωση.

Ουδείς, αυτήν την ώρα, στο Υπουργείο Πολιτισμού αλλά και το ΚΑΣ γνωρίζει τις ώρες που το συνεργείο της ισπανικής ομάδας θα θελήσει να χρησιμοποιήσει το χώρο.

Πρόκειται για γεγονός που δημιουργεί προβληματισμό με την έννοια ότι ο αρχαιλογικός χώρος της Ακρόπολης δεν είναι ένα τυχαίο σημείο αλλά το πιο τουριστικό και συνάμα το πιο πολύτιμο ιστορικά μνημείο της χώρας.

Η αποστολή της Ρεάλ πάντως θα βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι και την Παρασκευή το πρωί. Εκτός και αν πιστεύουν ότι θα χρειαστεί και 5ο ματς στη σειρά (το οποίο θα γίνει τη μεθεπόμενη εβδομάδα), οπότε θα ξαναμπούν στο αεροπλάνο για την Αθήνα.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK