Ξέσπασε η αδερφή του Κριστιάνο για την κριτική στον CR7!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μάτωσε (στην κυριολεξία) για να πετύχει γκολ, δεν το πανηγύρισε και η αδερφή του Πορτογάλου ξέσπασε με ποστάρισμα της στα social media που ίσως σημαίνει πολλά για το μέλλον του CR7 στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ξέσπασε η αδερφή του Κριστιάνο για την κριτική στον CR7!

Όταν λέγεσαι Κριστιάνο Ρονάλντο και έχεις να σκοράρεις στο πρωτάθλημα από τις αρχές Δεκεμβρίου, τότε κάτι δεν πάει καλά. Ο Πορτογάλος πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες σεζόν της καριέρας του και ταυτόχρονα έχει συμπαρασύρει ολόκληρη την Ρεάλ Μαδρίτης που πλέον έχει αποχαιρετήσει την υπόθεση τίτλος.

Την Κυριακή η "βασίλισσα" ξέσπασε κόντρα στην Λα Κορούνια που έκανε το... λάθος να προηγηθεί στο σκορ. Ακολούθησαν επτά(!) γκολ με τον CR7 να πετυχαίνει τα δυο και να βγάζει μία ασίστ. Σε κανένα όμως δεν πανηγύρισε!

Λίγο αργότερα, η αδερφή του Κριστιάνο, Κάτια, πήρε θέση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram και ξέσπασε για την κριτική που δέχεται ο 33χρονος επιθετικός.

"Πολλοί είναι εκείνοι που τους αρέσει να σου λένε "αντίο" γιατί θέλουν να σε βλέπουν πεσμένο κάτω. Τι σε κάνει όμως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. Οι ΝΙΚΕΣ από τα χτυπήματα που δέχεται. Κι όμως εσύ στέκεσαι όρθιος και συνεχίζεις".

Λέτε να ξέρει κάτι παραπάνω για το μέλλον του;

News 24/7

24MEDIA NETWORK