Η NOVA κάνει το... μεταγραφικό μπαμ

Με μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και σπουδαίες ομάδες εμπλουτίζει η Nova το αθλητικό της περιεχόμενο.

Η NOVA κάνει το... μεταγραφικό μπαμ

Σπουδαίες ομάδες, όπως ο Άγιαξ, η Αϊντχόφεν, η Φέγενορντ, η Πόρτο, η Μπενφίκα, η Σπόρτινγκ, η Ζενίτ, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Σπαρτάκ Μόσχας, η Κλαμπ Μπριζ, η Άντερλεχτ, αλλά και περισσότεροι από 60 ακόμη ευρωπαϊκοί σύλλογοι μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν, τη Μονακό, τη Λιόν και τη Μαρσέιγ θα προσφέρουν θέαμα υψηλών προδιαγραφών, ενώ μεγάλα ονόματα όπως οι Ιμπραχίμοβιτς, Ντι Μαρία, Καβάνι, Μήτρογλου, Σάμαρης, Κασίγιας και Χουλκ, υπόσχονται πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Nova θα προβάλει τους καλύτερους αγώνες και τα μεγάλα ντέρμπι από την ολλανδική Eredivisie, τη ρωσική Premier League, την πορτογαλική Primeira Liga (εκτός των εντός έδρας της Μπενφίκα του Κώστα Μήτρογλου και του Ανδρέα Σάμαρη), καθώς και από το Κύπελλο Βελγίου (Croky Cup). Έτσι, μαζί με το γαλλικό πρωτάθλημα Championnat, τα Novasports δίνουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές τους να απολαμβάνουν μεγάλα παιχνίδια, εντυπωσιακούς αγώνες και πολλά γκολ.

Οι μεταδόσεις θα ξεκινήσουν το προσεχές Σαββατοκύριακο, προσδίδοντας άρωμα Ευρώπης στους συνδρομητές των καναλιών Novasports. Και όλα αυτά, την στιγμή που σε λίγες ημέρες θα γίνει και η σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League, που αναμένεται πιο συναρπαστική από ποτέ, με 14 ντέρμπι από τα παλιά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK