Ένας πρώην του Ολυμπιακού έστειλε την Σπόρτινγκ τελικό

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έβαλε "στοπ" στα όνειρα που έκανε η Πόρτο για διεκδίκηση του κυπέλλου, καθώς ήταν πιο εύστοχη στην διαδικασία των πέναλτι. Ποιος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν των "δράκων" έδωσε το εισιτήριο του τελικού στην ομάδα του Ζεσούς; (PHOTO + VIDEO)

Ένας πρώην του Ολυμπιακού έστειλε την Σπόρτινγκ τελικό
EUROKINISSI

Η Πόρτο, του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έφτασε στη Λισαβόνα για τον ημιτελικό κυπέλλου με αέρα... πρωταθλητή, καθώς προερχόταν από μια πολύ σημαντική νίκη επί της Μπενφίκα που την ανέβασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και της χάρισε σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα πράγματα, για τους "δράκους" δεν πήγαν εξίσου καλά στον αγώνα με την Σπόρτινγκ, καθώς ηττήθηκαν με σκορ 1-0 στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού με σουτ του Κοάτες στο 84ο λεπτό, ισοφαρίζοντας παράλληλα το σκορ του πρώτου ημιτελικού, και οδηγήθηκαν στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, αποδείχθηκε μοιραίος ο πρώην Ισπανός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο αφού έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Πατρίσιο την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι εκτελεστές βρήκαν δίχτυα.

Τα "λιοντάρια" προκρίθηκαν στον τελικό της 20ής Μαΐου, όπου θα αντιμετωπίσουν την Άβες επικράτησε 2-1 στην παράταση της Κάλντας, ύστερα από την εκτός έδρας ήττα με 0-1.

ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΣΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΜΑΡΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΣΤΟΧΗΣΕΙ;

Ένας πρώην του Ολυμπιακού έστειλε την Σπόρτινγκ τελικό

ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

News 24/7

24MEDIA NETWORK