Επιτροπή με εν ενεργεία δικαστικό για τα ύποπτα

Ο φόβος του... στριμώγματος ομάδων και παραγόντων από τις εισαγγελικές αρχές αναφορικά με τις εκθέσεις που στέλνει η UEFA για τα ματς που κρίνονται ύποπτα, οδηγεί την ΕΠΟ στο να αναζητεί τρόπο ώστε να... κρίνονται(!) οι εκθέσεις πριν φτάσουν στους εισαγγελείς και στις πειθαρχικές επιτροπές, ή και ακόμα πριν βγουν στη δημοσιότητα!

Επιτροπή με εν ενεργεία δικαστικό για τα ύποπτα

Σύμφωνα με μια φημολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες, υπήρξε εξέλιξη στο θέμα αυτό στο περιθώριο της εκδήλωσης των βραβείων του ΠΣΑΤ το βράδυ της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, λέγεται οτι είχαν μια συζήτηση ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό και φέρονται να συμφώνησαν στη δημιουργία μιας επιτροπής η οποία θα αξιολογεί τους φακέλους της UEFA και θα ελέγχει αν τα στοιχεία είναι σοβαρά και επαρκή ώστε να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση από τη δικαιοσύνη. Στην εν λόγω επιτροπή, επικεφαλής θα είναι εν ενεργεία δικαστικός λειτουργός και θα μετέχει το υπουργείο Δικαιοσύνης, η ΓΓΑ, η ΕΠΟ και οι δύο λίγκες.

Με μια πρώτη ανάγνωση, δεν φαίνεται κακή ως σκέψη. Ακόμη καλύτερα θα ήταν να μην συμμετέχουν καθόλου παράγοντες της ΕΠΟ και των δύο λιγκών στην επιτροπή, παρά μόνο εξειδικευμένοι λειτουργοί της δικαιοσύνης. Για... εκατό λόγους που μπορεί να φανταστεί ο καθένας...

Α.Α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK