Ο άγνωστος Χ στις εκλογές της Λίγκας

Το αρραγές "μπλοκ" Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ, ο... υποψήφιος της ΑΕΚ και στάση του Παναθηναϊκού στις αρχαιρεσίες της Δευτέρας. Τι λένε τα... exit polls για το αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Ο άγνωστος Χ στις εκλογές της Λίγκας

Μπορεί να βρισκόμαστε ένα μόλις 24ώρο πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Λίγκας, ακόμα όμως δεν είναι γνωστό αν η υποψηφιότητα Μπαταγιάννη θα έχει αντίπαλο...δέος.

Το μπλοκ στο οποίο ηγείται η ΑΕΚ έχει προκρίνει τη λύση του γνωστού νομικού Πέτρου Καϊμακάμη, ωστόσο δεν είναι ακόμη σίγουρο, αν τελικά το φλερτ μετατραπεί και σε επίσημη υποψηφιότητα.

Στην πλευρά του Βαγγέλη Μπαταγιάννη πάντως εξακολουθούν να αισιοδοξούν ότι ακόμα και αν υπάρξει έτερη υποψηφιότητα, δεν θα προκύψει έκπληξη και ότι η νίκη θα είναι δική τους.

Το μπλοκ που συνέθεσαν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (κατά κύριο λόγο) μοιάζει, τουλάχιστον μέχρι αυτήν την ώρα, μπετόν αρμέ και θεωρείται δύσκολο να σπάσει στην ψηφοφορία της Δευτέρας (θα αρχίσει στα γραφεία του συνεταιρισμού λίγο μετά τις 2).

Ο Παναθηναϊκός, τέλος, αφού έτσι και αλλιώς συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον εκ νέου δανεισμό του Κάτσε δεν προέκυψε, αναμένεται να κρατήσει ουδέτερη στάση ψηφίζοντας λευκό. Στάση που πάντως δεν αναμένεται να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK