Πάλι Στράτος εκτός εάν...

Η λογική που διαπνέει τους ιδιοκτήτες της Superleague ως προς το συμβούλιο της προσεχούς Τετάρτης δεν έχει αλλάξει σε τίποτα.

Πρόθεση των περισσοτέρων είναι να χαρίσουν εκ νέου στον παραιτηθέντα Γιώργο Στράτο για τη θέση του προέδρου έτσι ώστε η Λίγκα να αποκτήσει και πάλι επικεφαλής και να "τρέξουν" τα θέματα που την απασχολούν.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται μέχρι την τελευταία στιγμή και η έκπληξη. Να βγει δηλαδή κάποιους από τους ιδιοκτήτες μπροστά και να διεκδικήσει την προεδρία αν και μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα μία τέτοια εξέλιξη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι ομάδες πιέζονται. Κυρίως από τη Nova που θέλει πάση θυσία να αρχίσει το πρωτάθλημα το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο αλλά και από την ίδια την πραγματικότητα αφού ημερομηνίες κενές για να οριστούν οι δύο πρώτες αγωνιστικές ουσιαστικά δεν υπάρχουν.

Tην ίδια ώρα ο εκπρόσωπος της FIFA Κώστας Κουτσοκούμνης θα πυκνώσει τις επαφές του έτσι ώστε να μπει-επιτέλους- σε τροχιά λύσης το πρόβλημα με τη διαιτησία αλλά και αυτό της στελέχωσης του ΔΣ της ΕΠΟ.

N.Γ.