Τα παρασκήνια της 2ης αγωνιστικής

Διαβάστε πικάντικα παρασκήνια από τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος (και όχι μόνο).

Τα παρασκήνια της 2ης αγωνιστικής

Οι αποδοκιμασίες στη Λεωφόρο, η κρίσιμη μέρα για Καρέλη, ο Κρισάντους, η αναστάτωση λόγω Ιμπίσεβιτς, η εμπλοκή της ομοσπονδίας της Βοσνίας, τα λάθη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, η ανησυχία λόγω της εμφάνισής του, η αγαπημένη ομάδα του εισαγγελέα Σιμιτζόγλου και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. Διαβάστε τα παρασκήνια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και όχι μόνο...

* Tα πρώτα του γκολ (2) με τη φανέλα της Βέροιας πέτυχε ο Τζαμέλ Αμπντούν στη δεύτερη θητεία του στην Ελλάδα. Το τελευταίο τέρμα του Αλγερινού άσου στη Super League είχε καταγραφεί στις 7 Απριλίου του 2013 στο ματς της 28ης αγωνιστικής όταν και ο Ολυμπιακός είχε διασύρει με 4-0 τον Πλατανιά στην Κρήτη. Ο Αμπντούν είχε ανοίξει το σκορ με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής!

* Το γκολ της χρονιάς λίγο έλειψε να πετύχει ο Γιώργος Νικόλτσης στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης του Πανθρακικού με τη Βέροια. Ο φορ της ομάδας της Κομοτηνής έπιασε το ανάποδο ψαλίδι μετά από σέντρα του Χαβίτο, όμως η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

* Μία μόλις ήττα είχε την περσινή σεζόν ο Πανθρακικός στην έδρα του κι αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό. Φέτος το "κάστρο"... γκρεμίστηκε μιας και στις δύο πρώτες αγωνιστικές τόσο ο Αστέρας Τρίπολης, όσο και η Βέροια πέρασαν με νίκη (0-2).

* H αλλαγή του Μακόλεϊ Κρισάντους καθυστέρησε λίγα λεπτά καθώς ο επιθετικός της ΑΕΚ ενώ περίμενε στη γραμμή για να μπει στο ματς αντιλήφθηκε ότι είχε ξεχάσει να φορέσει τις επικαλαμίδες του. Ο τέταρτος βοηθός το αντιλήφθηκε με αποτέλεσμα να του δώσει εντολή να γυρίσει πίσω προκειμένου να της φορέσει!

* Στην Ξάνθη έγινε η μανούρα με τα ματς λόγω της ανετοιμότητας της Σούπερ Λίγκας στο θέμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Ένας υπάλληλος χτύπαγε τα εισιτήρια με ένα... πιστολάκι που ήταν συνδεδεμένο σε ένα λάπτοπ. Το πιστολάκι κάποια στιγμή μπλόκαρε, ενώ πίσω μαζεύτηκε μια ουρά περίπου 1.000 ανθρώπων. Ο κόσμος από τη στιγμή που είδαν τη σχετική καθυστέρηση και δεδομένου ότι έπρεπε να περάσουν όλοι ένας ένας από μία πορτούλα 1x1, αποφάσισαν να πάρουν την... κατάσταση στα χέρια τους και έκαναν ντου!

* Παρότι υπάρχει γκρίνια για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα σε Τύπο και μεγάλη μερίδα του κόσμου, οι 2.500 φίλαθλοι της ΑΕΚ που ήταν στην Ξάνθη χειροκρότησαν την ομάδα μετά το τέλος του ματς. Μάλιστα τους παίκτες μπροστά από το πέταλο τους μάζεψε με νοήματα και φωνές ο Τζανετόπουλος.

* Στην Ξάνθη ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ματς της ΑΕΚ που έγινε 21:30 και για αυτό η αποστολή γύρισε με τσάρτερ (γτ δεν είχε πτήση τόσο αργά). Το επόμενο ματς με ΠΑΣ Γιάννενα στο ΟΑΚΑ πάει για τις 16:00 το απόγευμα.

* Βαρύ συμβόλαιο για να καλυφθεί από ελληνική ομάδα αυτό του Ιμπίσεβιτς, αλλά οι φήμες λένε ότι στην ΑΕΚ φέρεται να ασκήθηκε πίεση μέσω... της ομοσπονδίας της Βοσνίας.

* Η πλάκα είναι ότι το Σάββατο το βράδυ επικράτησε πανικός στα δημοσιογραφικά γραφεία. Κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Ιμπίσεβιτς υπέγραψε και άπαντες έψαχναν την ομάδα. "Ρε λες να είναι η ΑΕΚ;", ήταν το κλασικό ερώτημα. Τελικά ήταν η Χέρτα...

* Μια χαρά τα πάει ο Λεβαδειακός στο ΟΑΚΑ. Πέρυσι ήρθε 1-1 με τον Παναθηναϊκό, εφέτος έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό και έχασε από... σπόντες.

* Η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας που συνειδητοποίησαν ότι χρειάζεται ενίσχυση, ειδικά στην επίθεση. Γι' αυτό τρέχουν... για να φτάσουν.

* Δέκα λάθη περισσότερα από τον Λεβαδειακό έκανε το Σάββατο ο Ολυμπιακός. Η στατιστική υπηρεσία μέτρησε 51 για τους Πειραιώτες. Δεν το λες και καλό...

* Μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού αποδοκίμασε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας την ώρα που αποχωρούσαν για τα αποδυτήρια, μετά το τέλος της προσθέρμανσης του αγώνα με την Καλλονή.

* Ο Αμπέντ λειτούργησε σαν... ηρεμιστικό για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ηταν ο μόνος που δεχόταν χειροκρότημα. Αντίθετα αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών ο Πράνιτς στην αλλαγή του.

* Το αξιοσημείωτο ήταν ότι το πέταλο των οργανωμένων δεν πανηγύριζε τα γκολ του Παναθηναϊκού, επιλέγοντας τη... βουβή διαμαρτυρία για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Καμπάλα.

* Ο Αναστασίου το έχει χάσει το παιχνίδι. Οι οργανωμένοι τον έχουν στη "μαύρη λίστα", δεν δείχνουν καμία διάθεση στήριξης και μόνο με το πρωτάθλημα θα του συγχωρέσουν το εφετινό ξεκίνημα. Εξ ου και το πανό στη Λεωφόρο στον αγώνα με την Καλλονή: "Ολλανδέ, δρόμο!"

* Στον Παναθηναϊκό, πάντως, προβληματίζονται ιδιαίτερα για τις σχέσεις Ταυλαρίδη-Σάντσεθ. Και δεν μιλάμε για τις αγωνιστικές σχέσεις. Γενικά είναι το πρόβλημα που απασχολεί τους "πράσινους", αφού έχει χαθεί η εμπιστοσύνη που έβγαζε η άμυνα με δίδυμο Ταυλαρίδη-Σίλντενφελντ.

* Τη Δευτέρα αναμένεται να είναι η κρίσιμη μέρα για Καρέλη και αν θα δεχθεί ο Παναθηναϊκός την πρόταση της Γκενκ. Πάντως, φήμες λένε ότι υπάρχει κι άλλη ομάδα που καλοβλέπει τον Έλληνα επιθετικό και έχει ζεστό χρήμα λόγω ευρωπαϊκής πρόκρισης.

* Τις 100 συμμετοχές στη Super League έφτασε ο Καρέλης στον αγώνα κόντρα στην Καλλονή. Μάλιστα ο φορ του Παναθηναϊκού συνόδευσε αυτό του το επίτευγμα με γκολ μόλις στο 8ο λεπτό.

* Οσον αφορά στον Μπεργκ, ο Σουηδός είναι επαγγελματίας και πάντα θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό για τον Παναθηναϊκό. Στην άκρη του μυαλού του, όμως, πάντα θα υπάρχει εκείνη η πρόταση από ομάδα του Ντουμπάι...

* Ούτε μία ούτε δύο, αλλά 1603 ημέρες έπρεπε να περάσουν για να ξαναδούν οι φίλοι του Ηρακλή την ομάδα τους στο Καυτανζόγλειο σε αγώνα της Super League. Τελευταίο ματς του "Γηραιού" πριν τον υποβιβασμό του ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 10 Απριλίου 2011 το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

* Αν κάτι έκλεψε την παράσταση στο ματς του Ηρακλή με τον Πανιώνιο, ήταν το πανό των οργανωμένων...

Τα παρασκήνια της 2ης αγωνιστικής
INTIME SPORTS

* Κάτι λιγότερο από δύο λεπτά χρειάστηκε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος για να αποβληθεί από το παιχνίδι του "Καυτανζογλείου". Ο μπακ του Πανιωνίου δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε 148 δευτερόλεπτα, με την αποβολή του να αποτελεί μία από τις πιο γρήγορες που έχουμε δει!

Γλυκιά ήταν για τον Πανιώνιο η νίκη κόντρα στον Ηρακλή (1-0), οπότε έπρεπε και οι πανηγυρισμοί να είναι ανάλογοι. Κατά την επιστροφή τους λοιπόν στο αεροδρόμιο, τα μέλη της αποστολής των "κυανέρυθρων" το γιόρτασαν τρώγοντας τρίγωνα πανοράματος!

* Στην ποδοσφαιρική πιάτσα η Καλλονή παρουσιάζεται ως το νούμερο ένα φαβορί για υποβιβασμό βάσει της αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζει μέχρι τώρα.

* Επειδή στον κόσμο αρέσουν τα ιντριγκαδόρικα, ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων, είναι φίλαθλος του Απόλλωνα Σμύρνης. Θυμίζουμε ότι ο κ.Σιμιτζόγλου είχε ασχοληθεί, στην πρώτη του θητεία ως αθλητικός εισαγγελέας, με το περίφημο "κασέτα-gate" του 2011.

* Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Σιμιτζόγλου έχει... ιδιαίτερη αδυναμία στον αθλητικό Τύπο, αφού κοιτάζει πάντα πρωτοσέλιδα και δημοσιεύματα για να διαπιστώσει αν κάποια από αυτά είναι προκλητικά και προάγουν τη βία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK