Τα... τέσσερα δάχτυλα του Σαββίδη!

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε την κορυφή της βαθμολογίας και ο Γιώργος Σαββίδης το διασκέδασε δείχνοντας... τέσσερα δάχτυλα! Τι εννοούμε όμως ο... ποιητής; Δείτε τη φωτογραφία και ίσως σας λυθεί η απορία.

Τα... τέσσερα δάχτυλα του Σαββίδη!
Σαββίδης EUROKINISSI

Στην Τούμπα, έστω και την άδεια λόγω τιμωρίας, ο ΠΑΟΚ δεν... πιάνεται. Πέτυχε την 8η συνεχόμενη νίκη του ( κόντρα στον Ατρόμητο αυτή τη φορά με 2-1) και ταυτόχρονα επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας για... συγκάτοικο την ΑΕΚ!

Ο Γιώργος Σαββίδης πανηγύρισε το τρίποντο με ποστάρισμα στο Instagram, στέλνοντας πολλά... μηνύματα και βάζοντας μας σε... σκέψη.

"Πλέον κοιτάμε μόνο μπροστά ομαδάρα μου!!! Μην σταματάς δικέφαλε!!!!!

ΥΓ: Καλό είναι να μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε το skype, ίσως το χρειαστείτε στο μέλλον... οι καιροί είναι δύσκολοι", έγραψε χαρακτηριστικά.

Τώρα όσον αφορά τα τέσσερα δάχτυλα και σε ποιον πήγαιναν δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα. Πάντως ο Γιώργος Σαββίδης συνηθίζει να χαιρετάει με αυτόν τον τρόπο, αφού τέσσερα είναι και τα γράμματα του... ΠΑΟΚ!

Βέβαια υπάρχει και η άλλη εξήγηση. Από το επόμενο παιχνίδι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της μετά από τιμωρία επτά αγωνιστικών ημερών!

Έτσι, η θύρα... 4 επιστρέφει στην Τούμπα την οποία υπεραγαπά ο Γιώργος Σαββίδης.

Τα... τέσσερα δάχτυλα του Σαββίδη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK