Ο... άλλος Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε στο ΣΕΦ, είδε τον αγώνα, πανηγύρισε κι έφυγε.

Ο... άλλος Γιαννακόπουλος
Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός

Τόσα χρόνια στο μπάσκετ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει καταγραφεί ως ένας εκρηκτικός χαρακτήρας. Ένας παράγοντας που δρα με το ένστικτο και το συναίσθημα της στιγμής. Που τις περισσότερες φορές δεν σκέφτεται τις συνέπειες λόγων ή έργων, ίσως δεν τον ενδιαφέρουν κιόλας. Παρορμητικός.

Στο ΣΕΦ, στον πρώτο τελικό, εμφανίστηκε ο... άλλος Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μια "φρέσκια" μορφή.

Βρέθηκε σ' ένα εχθρικό γι' αυτόν περιβάλλον, τίποτα πάντως απ' όσα γίνονταν γύρω του στάθηκε ικανό να τον ταράξει. Παρακολουθούσε το ματς από τη θέση του, λίγο σκυφτός, αγωνιούσε και φαινόταν. Δίχως ωστόσο να επηρεάζεται από τις συνθήκες, δίχως να δίνει σημασία στα όσα άκουγε κατά διαστήματα ή να δίνει αφορμές για περαιτέρω αντιδράσεις.

Πανηγύρισε έξαλλα το εύστοχο τρίποντο του Φώτση, τρελάθηκε ναι, αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν θα πρέπει να ξενίζει, ούτε προκλητικό ήταν.

Ακόμη και στ' αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, μετά τη μεγάλη νίκη, παρέμεινε ήρεμος, ατάραχος - περισσότερο νευρικοί ήταν οι άνδρες της ασφαλείας του. Μ' ένα τσιγάρο στο χέρι και το κινητό ν' ανταλλάσσει μηνύματα ή να "σερφάρει". Η νίκη σαφώς και τον ικανοποίησε, δεν θα μπορούσε να το κρύψει. Ακόμη η πανηγυρική δήλωσή του ήταν απόλυτα ταιριαστή με το... νέο προφίλ του. Αυτό που λανσάρει από την αρχή της χρονιάς, χωρίς να παρεκκλίνει.

Ούτε καν στο ΟΑΚΑ, περικυκλωμένος από δεκάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού, αντέδρασε διαφορετικά.

Άλλος άνθρωπος συνολικά.

Το παρελθόν δεν αλλάζει, δεν διαγράφεται. Η διάρκεια πλέον θα πείσει ότι σκέφτεται και δρα διαφορετικά, μακριά από οξύτητες και παρεκτροπές.

Γ.Ζ.

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιαννακόπουλος: "Είμαι ξανά εδώ"
Καρέ-καρέ το ξέσπασμα του Γιαννακόπουλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK