Θέμα με τις περιγραφές της F1 στην ΕΡΤ

Μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ, για την εξασφάλιση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Formula 1, οι υπεύθυνοι της δημόσιας τηλεόρασης κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Θέμα με τις περιγραφές της F1 στην ΕΡΤ
formula1.jpg

Η πρεμιέρα είναι την Κυριακή 17 Μαρτίου, ωστόσο, "αναβρασμός" επικρατεί στην Αγία Παρασκευή όσον αφορά στους δημοσιογράφους και παραγωγούς, οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα που θα δουλέψει γι αυτή τη μεγάλο τηλεοπτικό εγχείρημα.

Υπάρχουν δύο τάσεις. Οι μόνιμοι υπάλληλοι της ΕΡΤ θεωρούν ότι οι υπάρχοντες δημοσιογράφοι, παραγωγοί και σκηνοθέτες, είναι ικανοί να καλύψουν τις ανάγκες. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν "φωνές" οι οποίες υποστηρίζουν ότι και η δημόσια τηλεόραση πρέπει να ακολουθήσει το μοντέλο του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA και να προχωρήσει σε μεταγραφές και συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι αυτή τη στιγμή δεν εργάζονται στο Ραδιομέγαρο.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ καλείται για ακόμη μία φορά να πάρει απόφαση, σε περίπτωση που τα μέλη της "πιεστούν" να προχωρήσουν σε μεταγραφές. Στην περιγραφή αυτή την Κυριακή θα είναι ο Νίκος Κορόβηλας.

A.X.

News 24/7

24MEDIA NETWORK