Ο τρομερός ντριμπλέρ, τερματοφύλακας της Ιρλανδίας

Ο Ντάρεν Ράντολφ, τερματοφύλακας της εθνικής Ιρλανδίας έσκασε μια καταπληκτική ντρίμπλα στον Τζάτζα στο παιχνίδι των Ιρλανδών με την Ιταλία και χάρη σε αυτή βρίσκεται στην κορυφή ενός στατιστικού πίνακα που θα ζήλευαν παίκτες με έφεση στην ντρίμπλα όπως ο Φάμπρεγας και ο Τιάγκο

Ο τρομερός ντριμπλέρ, τερματοφύλακας της Ιρλανδίας

Μετά την μεγάλη νίκη των Ιρλανδών με 0-1 επί της Ιταλίας, η ομάδα του Μάρτιν Ο' Νιλ κατάφερε να προκριθεί στους "16" της διοργάνωσης. Ο Μπρέιντι σκόραρε πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και έστειλε τους συμπατριώτες του στα ουράνια.

Σημαντικό ρόλο στη νίκη, αλλά και γενικότερα στην πρόκριση έπαιξε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ντάρεν Ράντολφ με τις σπουδαίες επεμβάσεις του τόσο κόντρα στην Ιταλία, αλλα και στα προηγούμενα ματς, καθώς και με ένα στατιστικό που δεν θα περίμενε κανείς από ένα τερματοφύλακα.

Στο 34ο λεπτό του αγώνα, ο Ράντολφ έχει την μπάλα στα πόδια και ο Τζάτζα τον πλησιάζει. Αντί να την πιάσει ή να τη διώξει όσο πιο μακριά μπορεί, ο Ιρλανδός του σκάει μια ντρίμπλα που θύμισε αυτή του Κρόιφ κόντρα στη Σουηδία, κατά τη διάρκεια της οποίας πρέπει να έστειλε όλη την Ιρλανδία στην κούλουρη, αλλά όταν ο Τζάτζα τον έχασε όλοι ηρέμησαν και αποθέωσαν τον 29χρονο τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με τους στατιστικολόγους της UEFA, μετά από αυτή την ντρίμπλα στον Τζάτζα, ο Ράντολφ μπορεί να είναι περήφανος για το κάτωθι στατιστικο:

Αυτή είναι η επίσημη ματιά της UEFA, σχετικά με την ντρίμπλα του Ράντολφ. Η δική μας είναι πως ο τερματοφύλακας της Γουέστ Χαμ, σαν σωστός Larrys, γνωρίζει πως είναι πολύ δύσκoλο ένας τερματοφύλακας -εξαιρουμένου του Μπουφόν- να κερδίσει την προσοχή των γυναικών που βλέπουν μπάλα, οπότε αποφάσισε να κάνει κάτι πιο εξεζητημένο. Το έκανε και voila!

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Σχόλια

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ