Χάνει η Ισλανδία και τρολάρουν Αγγλία!

Οι χρήστες του twitter δεν θα αφήσουν τους Άγγλους να ξεχάσουν εύκολα τον αποκλεισμό τους από τους Σκανδιναβούς.

Χάνει η Ισλανδία και τρολάρουν Αγγλία!

Η Ισλανδία ηττήθηκε στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού με 5-2 από τη Γαλλία και για κάθε γκολ που δεχόταν, η καζούρα απέναντι στους Άγγλους μεγάλωνε.

Οι Άγγλοι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα το σοκ του αποκλεισμού από τους Ισλανδούς, κάτι που φαίνεται και από την σχετική "εξήγηση" που δίνει ο Ρούνεϊ:

Ο εύκολος αποκλεισμός των Σκανδιναβών από τους Γάλλους έφερε άπειρα σχόλια εις βάρος των Άγγλων που κατάφεραν να χάσουν από μια χώρα, που έχει πληθυσμό, αντίστοιχο προαστίου του Λονδίνου.

Δείτε τα καλύτερα tweets για τους Άγγλους με αφορμή τον εύκολο αποκλεισμό της ομάδας του Λάγκερμπακ από τη διοργανώτρια του τουρνουά:

Αντί οι Άγγλοι μετά από κάθε αποκλεισμό τους σε μεγάλη διοργάνωση συνεχίζουν να τρώγονται με τα ρούχα τους, μήπως θα έπρεπε να κάνουν μια αυτοκριτική; Να παραδεχθούν δηλαδή ότι είναι μέγιστοι Λάρηδες και πως προτιμούν να κυκλοφορούν με κορίτσια αντί να κυνηγάνε μια μπάλα πάνω στο χορτάρι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Να γιατί οι Πολωνοί άξιζαν την κούπα!
"Πίρλο, δώσε μας λίγη από την αύρα σου"!
Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

Σχόλια

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ