Ένας Ολυμπιακός γράφει στον Άι Βασίλη

Ένας "ερυθρόλευκος" συντάκτης του Contra.gr γράφει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας του ό,τι θα ήθελε κάθε φίλος του Ολυμπιακού για την ομάδα του για το 2016.

Ένας Ολυμπιακός γράφει στον Άι Βασίλη
INTIME SPORTS

Αγαπημένε μου σύγαυρε Άγιε Βασίλη,

είσαι η επιβεβαίωση του διαχρονικά αγαπημένου μου συνθήματος: " κοκκίνισε, κοκκίνισε ολόκληρη η Ελλάδα, ήρθε καιρός...", δεν συνεχίζω, γιατί είσαι και Άγιος άνθρωπος. Άγιε μου Βασίλη, δεν τα βλέπω, όλα κόκκινα. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ. Ικανούς τους έχω όλους τους αντι-ολυμπιακούς, γιατί μόνο τέτοιοι υπάρχουν πέρα από εμάς, να πουν πως σε έχουμε πληρώσει για να είσαι κόκκινος. Πόσο κόμπλεξ πια! Να πουν τα κάλαντα να βρουν λεφτά και να φτιάξουν ομάδα. ΧΟ ΧΟ ΧΟ!

Ένας Ολυμπιακός γράφει στον Άι Βασίλη

Μπορεί να έχουμε την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη, αλλά θέλω κι εγώ να σου ζητήσω μερικά πραγματάκια. Αρχικά αυτό. Να σταματήσουν όλοι η μη ολυμπιακοί να μας αμφισβητούν. Θέλω τον Μάη, τότε που "θα ναι ωραία" όπως κάθε Μάη να ποστάρουν όλοι στο facebook τους κάτι του τύπου " Μπράβο στον πανάξιο νταμπλούχο και μεγαλύτερο εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ". Δεν μιλάω σωστά;

Ερυθρόλευκε μου Άγιε, εσύ που έχεις τα κονέ με τα ιερά και τα όσια της χριστιανοσύνης, ανακύρηξε και επίσημα τον Ρομπέρτο “Άγιο”. Βάλτου και ένα “ερυθρόλευκο” φωτοστέφανο και εμείς με τη σειρά μας θα τον κάνουμε πολιούχο Πειραιά για να πειστεί και να μην φύγει ποτέ από το λιμάνι.

Τώρα που αναφέρθηκα σε φυγή, τον Πρόεδρο τον αγαπώ και τον εκτιμώ, αλλά έχει μια κακή συνήθεια: του αρέσει να πουλάει. Άλλαξε του σε παρακαλώ τα μυαλά και μην τον αφήσεις ούτε στις γιορτές ούτε το καλοκαίρι να πουλήσει ούτε ένα παίκτη. Αν φέρει και μερικούς ακόμα παικταράδες τη νέα σεζόν, η κούπα του Champions League είναι θέμα χρόνου να πιάσει λιμάνι.

Ένα μόνο μειονέκτημα έχει η ομαδάρα μας την φετινή σεζόν. Χωλαίνει λιγο στην άμυνα. Σιόβας, Ντα Κόστα, Μποτία έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους, αλλά για την Ευρώπη δεν είναι αρκετό αυτό. Θέλω να ξαναφέρεις τον Μέλμπεργκ στον Πειραιά, αλλά όχι στα 38 του που είναι σήμερα. Θέλω να μου τον φέρεις στα 20 και να του κάνει ο Πρόεδρος ένα κλειστό 15ετές συμβόλαιο.

Ένας Ολυμπιακός γράφει στον Άι Βασίλη
Μέλμπεργκ INTIME SPORTS

Για το τέλος κράτησα την πιο βαθιά μου επιθυμία. Την Ευρώπη. Δεν μου αρκεί να κάνω πορεία μέχρι τους “8” ή τους “4” του Europa League. Οι πορείες έτσι και αλλιώς είναι για τους αγρότες, τους φοιτητές και τους αντι-ολυμπιακούς. Θέλω να κατακτήσουμε το Europa League και να γίνουμε η πρώτη (και η τελευταία) ποδοσφαιρική ομάδα που θα φέρει ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα.

Σε ευχαριστώ που με διάβασες Άγιε μου και σου εύχομαι καλές και Ολυμπιακές γιορτές!

ΥΓ: Όταν συνταξιοδοτηθείς έλα στον Περαία και θα σου δώσουμε μια θέση πλάι στον κυρ-Σάββα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ένας Παναθηναϊκός γράφει στον Άι Βασίλη

Ένας ΠΑΟΚτσής γράφει στον Άι Βασίλη

Ένας ΑΕΚτζής γράφει στον Άι Βασίλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK