Οι τρελές προμήθειες Ραϊόλα για Ελ Καντουρί

Δεν θα πιστέψετε πόσα λεφτά έβγαλε ο δαιμόνιος ατζέντης Ραϊόλα μέσα σε 7 μήνες, από συμφωνημένες προμήθειες, για τις δύο μεταγραφές του Ελ Καντουρί, σε Έμπολι και ΠΑΟΚ. Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έχει το μανατζερικό παρασκήνιο.

Μέσα σε 7 μήνες ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε δύο μεταγραφές και τα δρομολόγια Νάπολι – Έμπολι και Έμπολι – Θεσσαλονίκη. Και στα δύο μάλιστα καταλυτικός ήταν ο ρόλος του δαιμόνιου μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα.

Στις 31 Ιανουαρίου η Έμπολι “σκάει” 1.200.000€ στους “παρτενοπέι”, κάνοντας δικό της τον Βελγομαροκινό μέσο. Και ο Ραϊόλα το 1/4 του transfer fee, επιπλέον δηλαδή 300.000€, αναγκάζει την Έμπολι να του τα σκάσει ως προμήθεια!

Πόσα θα κοστίσει ο Ελ Καντουρί στον Ιβαν Σαββίδη; Στην Εμπολί ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει να καταβάλει 1,3 εκ. € για την αγορά του και στον Ραϊόλα 500.000€ ως προμήθεια!!

Δηλαδή πριν κλείσει χρόνος και σε δύο μεταγραφές για τις οποίες ξοδεύτηκαν συνολικά 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ο ατζέντης του Ελ Καντουρί θα εισπράξει από προμήθειες 800.000 ευρώ! Δεν τα λες και λίγα...