Η παρουσίαση της Αυστρίας

Το Contra.gr σκιαγραφεί το προφίλ της Αυστρίας ενόψει του Euro 2016. Η πορεία στα προκριματικά, η παράδοση στη διοργάνωση, ο όμιλος, το ρόστερ, το αστέρι, ο προπονητής, το σύστημα, οι εμφανίσεις και ο πιο... τρελός οπαδός της ομάδας.

Η παρουσίαση της Αυστρίας

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Euro 2016 το Contra.gr παρουσιάζει τις ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση της διοργάνωσης. Η Αυστρία βρίσκεται σε πολύ καλό τάιμινγκ και αυτό καλείται να εκμεταλλευτεί στα γήπεδα της Γαλλίας. Είναι ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές και να προχωρήσει στη διοργάνωση.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ EURO

Η παρουσίαση της Αυστρίας

Η Αυστρία πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στα προκριματικά τερματίζοντας στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου με 28 βαθμούς, μετρώντας 9 νίκες μία ισοπαλία και καμία ήττα. Άφησε πίσω της τη Ρωσία στη δεύτερη θέση και τη Σουηδία στην τρίτη θέση. Η μοναδική απώλεια της Αυστρίας ήταν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σουηδία, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1.

ΟΜΙΛΟΣ

Η Αυστρία βρίσκεται στον 6ο όμιλο μαζί με την Πορτογαλία, την Ισλανδία και την Ουγγαρία.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ EURO

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Αυστρία συμμετέχει σε Euro και η πρώτη που τα καταφέρνει μέσω προκριματικών. Την προηγούμενη φορά ήταν το 2008, όταν και φιλοξένησε τη διοργάνωση μαζί με την Ελβετία. Παρά το γεγονός ότι έπαιζε μπροστά στο κοινό της, η Αυστρία δεν κατάφερε να προκριθεί από τον όμιλο με Κροατία, Γερμανία και Πολωνία, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Τερματοφύλακες

Ρόμπερτ Άλμερ (Αούστρια Βιέννης), Χάιντς Λίντνερ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ραμαζάν Εζτζάν (Ίνγκολσταντ).

Αμυντικοί

Κρίστιαν Φουκς (Λέστερ), Σεμπάστιαν Πρεντλ (Γουότφορντ), Αλεκσάνταρ Ντράγκοβιτς (Ντινάμο Κιέβου), Γκιόργκι Γκάρικς (Ντάρμστατ), Φλόριαν Κλάιν (Στουτγκάρδη), Μάρκους Ζούτνερ (Ίνγκολστατ), Μάρτιν Χίντερεγκερ (Γκλάντμπαχ), Κέβιν Βίμερ (Τότεναμ).

Μέσοι

Νταβίντ Αλάμπα (Μπάγερν), Μάρτιν Χάρνικ (Στουτγκάρδη), Μάρκο Αρναούτοβιτς (Στόουκ), Ζλάτκο Γιουνούζοβιτς (Βέρντερ), Γιούλιαν Μπάουμγκαρτλινγκερ (Μάιντς), Γιάκομπ Γιάντσερ (Λουκέρνη), Μάρσελ Ζάμπιτσερ (Λειψία), Στέφαν Ίλσανκερ (Λειψία), Αλεσάντρο Σεπφ (Σάλκε).

Επιθετικοί

Μαρκ Γιάνκο (Βασιλεία), Ρούμπιν Οκότιε (Μόναχο 1860), Λούκας Χίντερσερ (Ίνγκολσταντ).

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η παρουσίαση της Αυστρίας

Ο Νταβίντ Αλάμπα με τις παραστάσεις που έχει με τη φανέλα της Μπάγερν συγκεντρώνει τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται σε έναν ηγέτη σε μία μεγάλη διοργάνωση, για να οδηγήσει μία ομάδα όπως είναι η Αυστρία σε επιτυχίες. Μπορεί ο ίδιος να μην έχει παραστάσεις με το εθνόσημο σε τουρνουά όπως το Euro, ωστόσο είναι "μπαρουτοκαπνισμένος" από τις συμμετοχές τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Mπάγερν στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Η παρουσίαση της Αυστρίας

Ένας Ελβετός αναμορφωτής στο τιμόνι της Αυστρίας. Ο 55χρονος τεχνικός Μάρσελ Κόλερ είναι αυτός που κατάφερε να κάνει την Αυστρία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως. Στα γήπεδα της Γαλλίας θα έχει την ευκαιρία να δει το σύνολό του να αποδίδει όλα αυτά τα όποια "έχτισε" ο ίδιος από το 2011 και μετά, που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η παρουσίαση της Αυστρίας

Το σύστημα που οδήγησε την Αυστρία ως τα τελικά είναι το 4-5-1 και πολύ δύσκολα θα αλλάξει. Όσον αφορά στα πλάνα του Μάρσελ Κόλερ, μια ιδέα μπορούμε να πάρουμε από το φιλικό της Αυστρίας με τη Ολλανδία. Πιθανοί 11 είναι οι: Άλμερ, Κλάιν, Ντράγκοβιτς, Πρεντλ, Φουκς, Μπάουμγκαρτλινγκερ, Αλάμπα, Αρναούτοβιτς, Ζάμπιτσερ, Γιουνούζοβιτς, Γιάνκο.

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η παρουσίαση της Αυστρίας

Η 2η εμφάνιση

Η παρουσίαση της Αυστρίας

Ο ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ

Η παρουσίαση της Αυστρίας

Ο STOIXIMAN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Η Αυστρία προσφέρεται στο 40.00 για την πρωτιά στη διοργάνωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK