Η παρουσίαση της Γαλλίας

Το Contra.gr σκιαγραφεί το προφίλ της Γαλλίας ενόψει του Euro 2016. Η πορεία στα προκριματικά, η παράδοση στη διοργάνωση, ο όμιλος, το ρόστερ, το αστέρι, ο προπονητής, το σύστημα, οι εμφανίσεις και ο πιο... τρελός οπαδός της ομάδας.

Η παρουσίαση της Γαλλίας

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Euro 2016 το Contra.gr παρουσιάζει τις ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση της διοργάνωσης. H Γαλλία διοργανώνει το φετινό Euro και έχει αποκλειστικό στόχο την κατάκτησή του. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ αποτελείται από νεαρούς σε ηλικία παίκτες με τεράστιο ταλέντο και εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια. Σαν να λέμε, έχει το ιδανικό πακέτο για να πρωταγωνιστήσει. Μεγάλος απών θα είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, αλλά υπάρχουν αρκετοί που μπορούν να καλύψουν το κενό. Τα βλέμματα όλων φυσικά θα είναι στραμμένα επάνω της στο φετινό Euro και μένει να δούμε πως θα το διαχειριστεί.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ EURO 2016

Η Γαλλία προκρίθηκε απευθείας στην τελική φάση του Euro ως διοργανώτρια.

ΟΜΙΛΟΣ

Η Γαλλία βρίσκεται στο 1ο γκρουπ μαζί με Ρουμανία, Ελβετία και Αλβανία.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ EURO

Η παρουσίαση της Γαλλίας

Η αρχή για τη Γαλλία έγινε το 1960, όταν και διοργάνωσε για πρώτη φορά το Euro και τελικά τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Το 1984 επέστρεψε και φιλοξένησε και πάλι τη διοργάνωση. Όμως αυτή τη φορά έφτασε μέχρι το τέλος και κατέκτησε τον τίτλο. Από το 1992 συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει κατακτήσει το τρόπαιο ακόμη μια φορά το 2000, ενώ στην προηγούμενη διοργάνωση, το 2008 έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Τερματοφύλακες

Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ), Μπενουά Κοστίλ (Ρεν), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ)

Αμυντικοί

Λούκας Ντιν (Ρόμα), Πατρίς Εβρά (Γιουβέντους), Κριστόφ Ζαλέ (Λιόν), Λοράν Κοσιελνί (Άρσεναλ), Ελιακίμ Μανγκαλά (Μάντσεστερ Σίτι), Μπακαρί Σανιά (Μάντσεστερ Σίτι), Αντίλ Ραμί (Σεβίλλη), Σαμουέλ Ουμτιτί (Λιόν)

Μέσοι

Γιοάν Καμπάιγ (Κρίσταλ Πάλας), Μοργκάν Σναϊντερλέν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ενγκολό Καντέ (Λέστερ), Μπλες Ματουιντί (Παρί Σεν Ζερμέν), Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους), Μούσα Σισοκό (Νιούκαστλ)

Επιθετικοί

Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν Μονάχου), Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ (Τίγκρες), Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αντονί Μαρσιάλ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντμίτρι Παγιέ (Γουέστ Χαμ)

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η παρουσίαση της Γαλλίας

Γεμάτη αστέρια είναι η Γαλλία, αλλά το λαμπερότερο είναι ο Πολ Πογκμπά. Ο ηγέτης των "τρικολόρ" αποτελεί έναν από τους ακριβότερους ποδοσφαιριστές στο παγκόσμιο στερέωμα και έχει κάνει πολλές σπουδαίες ομάδες να "σφάζονται" για να τον αποκτήσουν. Αυτή η διοργάνωση θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον ίδιο. Αν καταφέρει και οδηγήσει τη Γαλλία στην... Ιθάκη, τότε θα εκτοξεύσει τις μετοχές το. Και τη ζήτηση.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Η παρουσίαση της Γαλλίας

Εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται στον γαλλικό πάγκο o Ντιντιέ Ντεσάμπ. O 47χρονος προπονητής οδήγησε τους "τρικολόρ" στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Έτσι κέρδισε και την ανανέωση στο συμβόλαιό του μέχρι και το τέλος του Euro. Τις τελευταίες ημέρες πάντως σήκωσε μεγάλη συζήτηση το "κόψιμο" του Καρίμ Μπενζεμά και τα λόγια του επιθετικού της Ρεάλ για ρατσιστική συμπεριφορά του προπονητή του.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η παρουσίαση της Γαλλίας

Φαν του 4-3-3 είναι ο Ντεσάμπ. Η πιθανότερη ενδεκάδα των διοργανωτών αποτελείται από τους: Γιορίς, Σανιά, Ραμί, Κοσιελνί, Εβρά, Πογκμπά, Καμπάιγ, Ματουϊντί, Γκριεζμάν, Μαρσιάλ, Ζιρού

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η παρουσίαση της Γαλλίας

Η 2η εμφάνιση

Η παρουσίαση της Γαλλίας

Ο ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ

Η παρουσίαση της Γαλλίας

Ο STOIXIMAN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Η διοργανώτρια Γαλλία αποτελεί ένα από τα φοβορί για την κατάκτηση του Euro με την απόδοσή της να βρίσκεται στο 4.00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK