Η παρουσίαση της Ουγγαρίας

Το Contra.gr σκιαγραφεί το προφίλ της Ουγγαρίας ενόψει του Euro 2016. Η πορεία στα προκριματικά, η παράδοση στη διοργάνωση, ο όμιλος, το ρόστερ, το αστέρι, ο προπονητής, το σύστημα, οι εμφανίσεις και ο πιο... τρελός οπαδός της ομάδας.

Η παρουσίαση της Ουγγαρίας

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Euro 2016 το Contra.gr παρουσιάζει τις ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση της διοργάνωσης. Η Ουγγαρία επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια σε μεγάλη διοργάνωση και το στοίχημά της είναι να σταθεί αξιοπρεπώς. Δύσκολα θα καταφέρει να κάνει εκπλήξεις.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ EURO

Η παρουσίαση της Ουγγαρίας

Η Ουγγαρία τερμάτισε στην 3η θέση του 6ου ομίλου πίσω από τη Βόρεια Ιρλανδία και τη Ρουμανία και κέρδισε τη συμμετοχή της στα μπαράζ. Στον έκτο όμιλο συμμετείχε και η Ελλάδα τερματίζοντας τελευταία θέση με 6 βαθμούς. Η Ουγγαρία συγκέντρωσε 16 βαθμούς, με 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στα μπαράζ αντιμετώπισε τη Νορβηγία και ξεπέρασε το εμπόδιο της με συνολικό σκορ 3-1

ΟΜΙΛΟΣ

Η Ουγγαρία βρίσκεται στον 6ο όμιλο, μαζί με την Αυστρία, την Πορτογαλία και την Ισλανδία.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ EURO

Η Ουγγαρία επιστρέφει στα τελικά διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1972. Έχει συνολικά δύο παρουσίες σε τελικά Euro, το 1964 και το 1972. Και στις δύο περιπτώσεις έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Το '64 ηττήθηκε από τη διοργανώτρια Ισπανία στην παράταση με 2-1, ενώ το '72 ηττήθηκε από τη Σοβιετική Ένωση με 1-0.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Τερματοφύλακες

Γκάμπορ Κίραλι (Χαλαντάς), Ντένες Ντίμπους (Φερεντσβάρος), Πέτερ Γκούλασι (Λειψία).

Αμυντικοί

Μπαρναμπάς Μπέσε (ΜΤΚ), Ατίλα Φιόλα (Ακαδημία Πούσκας), Ριτσάρντ Γκούζμιτς (Βίσλα Κρακοβίας), Ρόναλντ Γιούχαζ (Βιντεότον), Ταμάς Κάνταρ (Λεχ Πόζναν), Μιχάλι Κόρχουτ (Ντέμπρετσεν), Άνταμ Λανγκ (Βιντεότον).

Μέσοι

Άκος Ελεκ (Ντιόσγκιορι), Ζολτάν Γκέρα (Φερεντσβάρος), Λάσλο Κλάινχαϊσλερ (Βέρντερ Βρέμης), Γκεργκό Λόβρενσιτς (Λεχ Πόζναν), Άνταμ Νάγκι (Φερεντσβάρος), Άνταμ Πίντερ (Φερεντσβάρος), Ζολτάν Στίμπερ (Νυρεμβέργη).

Επιθετικοί

Ντάνιελ Μπόντε (Φερεντσβάρος), Μπάλαζ Τζούτζακ (Μπούρσασπορ), Κρίαστιαν Νέμεθ (Αλ Γκαράφα), Νεμάνια Νίκολιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Ταμάς Πρίσκιν (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Άνταμ Σάλαϊ (Αννόβερο).

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η παρουσίαση της Ουγγαρίας

Ο Μπάλαζ Τζούτζακ κάποτε θεωρείτο ότι θα αφήσει εποχή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχοντας μπει στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων η πορεία του ωστόσο δεν ήταν η προσδοκώμενη έτσι κατάφερε να παραμείνει απλά ένας καλός ποδοσφαιριστής το τελευταίο καιρό βγάζει το ψωμί του στην Μπούρσασπορ αν κρίνουμε από το υπόλοιπο ρόστερ της Ουγγαρίας είναι αυτός που διαθέτει τα περισσότερα ηγετικά χαρακτηριστικά.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Η παρουσίαση της Ουγγαρίας

Ο Μπερντ Στορκ είναι ένας προπονητής, ο οποίος δεν έχει στο βιογραφικό του σημειωμένες επιτυχίες και διακρίσεις. Είναι αυτός όμως που καλείται να οδηγήσει στην Ουγγαρία σε ένα μεγάλο τουρνουά μετά από πάρα πολλά χρόνια και προφανώς και ο ίδιος θέλει να είναι αξιοπρεπέστατη η παρουσία της εθνικής ομάδας στη διοργάνωση της Γαλλίας. Γεγονός είναι πάντως ότι η Ουγγαρία έχει ένα από τα ασθενέστερα ρόστερ στο τουρνουά και ως εκ τούτου ο Στορκ καλείται να κάνει θαύματα.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η παρουσίαση της Ουγγαρίας

Το 4-5-1 αναμένεται να είναι η πρώτη επιλογή του Στορκ στη διοργάνωση. Άλλωστε η Ουγγαρία οφείλει να παίξει επιφυλακτικά και να μη ρισκάρει, δεδομένης της μικρής δυναμικής της συγκριτικά με τις περισσότερες ομάδες του τουρνουά. Μια πιθανή 11άδα αποτελείται από τους: Κίραλι, Φιόλα, Λανγκ, Κούζμιτς, Κάνταρ, Νάγκι, Πίντερ, Τζούτζακ, Κλάινχαϊσλερ, Λόβρενσιτς και Σάλαϊ.

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η παρουσίαση της Ουγγαρίας

Ο ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ

Η παρουσίαση της Ουγγαρίας

Ο STOIXIMAN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Η Ουγγαρία προσφέρεται στο 350.00 για την πρωτιά στη διοργάνωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK