Η παρουσίαση της Ιρλανδίας

Το Contra.gr σκιαγραφεί το προφίλ της Ιρλανδίας ενόψει του Euro 2016. Η πορεία στα προκριματικά, η παράδοση στη διοργάνωση, ο όμιλος, το ρόστερ, το αστέρι, ο προπονητής, το σύστημα, οι εμφανίσεις και ο πιο... τρελός οπαδός της ομάδας.

Η παρουσίαση της Ιρλανδίας

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Euro 2016 το Contra.gr παρουσιάζει τις ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση της διοργάνωσης. H Ιρλανδία είναι η ομάδα που καταφέρνει κουτσά στραβά να έχει κατά καιρούς παρουσία σε μεγάλες διοργανώσεις, όμως δεν καταφέρνει να κάνει υπερβάσεις που θα την οδηγούσαν σε διακρίσεις. Κάτι ανάλογο αναμένουμε από αυτή και στα γήπεδα της Γαλλίας.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ EURO

Η παρουσίαση της Ιρλανδίας

Η Ιρλανδία τερμάτισε 3η στον 4ο όμιλο πίσω από τη Γερμανία και την Πολωνία, με πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και 2 ήττες, συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς. Έτσι κέρδισε τη συμμετοχή της στα μπαράζ, στα οποία τέθηκε αντιμέτωπη με τη Βοσνία και με συνολικό σκορ 3-1 πήρε την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2016.

ΟΜΙΛΟΣ

Η Ιρλανδία βρίσκεται στον 5ο όμιλο μαζί με το Βέλγιο, την Ιταλία και τη Σουηδία.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ EURO

Αυτή είναι η 3η φορά που φτάνει στα τελικά του Euro. Τα είχε καταφέρει ξανά πριν από τέσσερα χρόνια στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας όταν και αποκλείστηκε με τρεις ήττες από τον όμιλο (με Ισπανία, Ιταλία και Κροατία), ενώ το '88 αποκλείστηκε και πάλι από τη φάση των ομίλων (τερμάτισε 3η σε όμιλο με τη Σοβιετική Ένωση, την Ολλανδία και την Αγγλία).

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Τερματοφύλακες

Κέιρεν Γουέστγουντ (Σέφιλντ Γουένστνεϊ), Σέι Γκίβεν (Στόουκ), Ντάρεν Ράντολφ (Γουέστ Χαμ).

Αμυντικοί

Σίμους Κόουλμαν (Έβερτον), Κίραν Κλαρκ (Άστον Βίλα), Τζον Ο'Σέι (Σάντερλαντ), Ρίτσαρντ Κέοχ (Ντέρμπι Κάουντι), Σέιν Ντάφι (Μπλάκμπερν), Σάιρους Κρίστι (Ντέρμπι Κάουντι), Στέφεν Γουόρντ (Μπέρνλι), Ρόμπι Μπράντι (Νόριτς).

Μέσοι

Γκλεν Γουίλαν (Στόουκ), Έιντεν ΜακΓκίτι (Σέφιλντ Γουένσντεϊ), Τζέιμς ΜακΚάρθι (Έβερτον), Τζέιμς ΜακΚλιν (Γουέστ Μπρομ), Τζεφ Χέντρικ (Ντέρμπι Κάουντι), Τζόναθαν Γουόλτερς (Στόουκ), Ντέιβιντ Μέιλερ (Χαλ), Γουές Χούλαχαν (Νόριτς), Στέφεν Κουίν (Ρέντινγκ).

Επιθετικοί

Σέιν Λονγκ (Σαουθάμπτον), Ρόμπι Κιν (Λος Άντζελες Γκάλαξι), Ντάριλ Μέρφι (Ίπσουιτς).

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η παρουσίαση της Ιρλανδίας

Τα χρόνια έχουν περάσει για τον Ρόμπι Κιν και τα πόδια ενδεχομένως να μην τον βοηθούν όσο προηγουμένως, ωστόσο έχει την εμπειρία για να ηγηθεί της ομάδας του και να τη βοηθήσει να πετύχει το καλύτερο δυνατό στη διοργάνωση είτε αγωνίζεται είτε όχι. Πλέον βγάζει το ψωμί του στην Αμερική και είναι δεδομένο πώς αγωνιστικά δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη του παρελθόντος, ακόμη και έτσι όμως έχει όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν έναν ηγέτη και από μόνα τους αυτά είναι αρκετά για να δώσουν στην Ιρλανδία το κάτι παραπάνω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Η παρουσίαση της Ιρλανδίας

Ο 64χρονος Μάρτιν Ο' Νιλ είναι ένας έμπειρος προπονητής, όμως σε επίπεδο εθνικών ομάδων τώρα δίνει τα διαπιστευτήριά του. Κατάφερε να οδηγήσει την Ιρλανδία στα γήπεδα της Γαλλίας και τώρα καλείται να έχει μαζί της μια αξιοπρεπή παρουσία στη διοργάνωση. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, καθώς το σύνολο είναι ένα από τα ασθενέστερα στο τουρνουά, όμως είναι σίγουρο ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η παρουσίαση της Ιρλανδίας

Ένα ιδιόμορφο 4-4-2 (4-1-3-2) παρέταξε ο Μάρτιν Ο' Νιλ στο πρόσφατο φιλικό με τη Λευκορωσία και δεν αποκλείεται να το δούμε και στα γήπεδα της Γαλλίας. Όσον αφορά στους εκλεκτούς του, μια ιδέα μπορούμε να πάρουμε από το πώς έπαιξε η Ιρλανδία σε αυτό το ματς. Πρόκειται για τους: Γκίβεν, Γουόρντ, Κλαρκ, Κέοχ, Κρίστι, Χούλαχαν, ΜακΓκίτι, Μέιλερ, Χέντρικ, Μέρφι, ΜακΚλιν.

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η παρουσίαση της Ιρλανδίας

Ο ΠΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ

Η παρουσίαση της Ιρλανδίας

Ο STOIXIMAN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Η Ιρλανδία προσφέρεται στο 150.00 για την πρωτιά στη διοργάνωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK