Αλλαγή σασί και μηχανικού

Νέο σασί θα έχει η RB10 του Sebastian Vettel στο Grand Prix της Μόντσα, ενώ συν τοις άλλοις η Red Bull θα αποκτήσει καινούργιο μηχανικό αγώνα από το 2015. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις.

Αλλαγή σασί και μηχανικού

Η Red Bull ερευνά τι συνέβη στο μονοθέσιο του Sebastian Vettel στο βελγικό Grand Prix, τι δυσκόλεψε τον Γερμανό παγκόσμιο πρωταθλητή μετά από μια πολύ δυνατή εμφάνιση στις κατατακτήριες δοκιμές.

Η ομάδα που πανηγύρισε τη νίκη με τον Daniel Ricciardo δεν ρισκάρει και η RB10 του Sebastian Vettel θα έχει καινούργιο σασί στη Μόντσα την επόμενη Κυριακή (7/9). Είναι η δεύτερη φορά που ο Sebastian Vettel οδηγείται σε αλλαγή σασί φέτος μετά το ισπανικό Grand Prix. Μια σημαντική αλλαγή ανακοινώθηκε για την επόμενη σεζόν.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα έχει καινούργιο μηχανικό αγώνα, αφού ο περίφημος "Ρόκι" (σ.σ. Guillaume Rocquelin όπως είναι το πλήρες όνομά του) που επικοινωνεί με τον οδηγό στο team radio θα πάρει προαγωγή το 2015.

Συγκεκριμένα θα αποκτήσει επιτελικό ρόλο, υπεύθυνος τόσο για τον Sebastian Vettel, όσο και τον Daniel Ricciardo. Η θέση του θα καλυφθεί από τον GianPiero Lambiase που εργάζεται στη Force India.

News 24/7

24MEDIA NETWORK