Άλλαξε μονάδα ισχύος και κιβώτιο o Vettel

O Ferrari εκμεταλλεύεται τη χθεσινή καταστροφή στις κατατακτήριες.

Μετά το Βατερλό στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Σιγκαπούρης, εκεί όπου ο Sebastian Vettel φερόταν σε θέση να διεκδικήσει την pole position αλλά έμεινε τελευταίος λόγω σπασμένης πίσω ανάρτησης, η Ferrari προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τη ζημιά. Έτσι προχώρησε σε αλλαγή κιβωτίου αλλά και μονάδας ισχύος στην SF16-H του Γερμανού.

Συγκεκριμένα, το μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας φέρει πλέον νέο τούρμπο, νέο κινητήρα εσωτερικής καύσης και νέο μικρό θερμικό ηλεκτροκινητήρα. Όλα στον έκτο κύκλο χρήσης άρα επιφέροντας ποινή.

Ωστόσο, μιας και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα εκκινούσε τελευταίος, δεν είχε απολύτως τίποτα να χάσει. Αντίθετα, η Scuderia εκμεταλλεύτηκε την άτυχη στιγμή του Σαββάτου «δυναμώνοντας» το μονοθέσιο του Vettel τόσο ενόψει του αγώνα της Σιγκαπούρης, όσο και της συνέχειας της σεζόν.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πάνος Σεϊτανίδης

VIDEO

F1 AGENDA