Αλόνσο: "Νωρίς να μιλάμε για τίτλο"

Ο νικητής του τρίτου Grand Prix της σεζόν στην Κίνα, Φερνάντο Αλόνσο, αν και χαρούμενος για τη νίκη, τόνισε πως είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει για τίτλο.

Αλόνσο: "Νωρίς να μιλάμε για τίτλο"

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στη Σανγκάη με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του, αφήνοντας μάλιστα τον δεύτερο Κίμι Ραϊκόνεν 10 δευτερόλεπτα πίσω, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την πιθανότητα κατάκτησης του τίτλου δήλωσε:

"Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Πρέπει να περιμένουμε ίσως μέχρι μετά το διάλειμμα του καλοκαιριού για να δούμε πραγματικά τους διεκδικητές. Ελπίζω να είμαστε ανάμεσα σε αυτούς μετά το καλοκαίρι. Ευτυχώς, ο Φελίπε μπορεί να είναι κι αυτός ανάμεσα τους, γεγονός που θα σημαίνει ότι το αυτοκίνητο πάει πολύ καλά και πιστεύω πως αυτή τη στιγμή η Lotus, η Red Bull και η Mercedes βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εμάς".

Ο Ισπανός πιλότος, μετά τη διεξαγωγή τριών Grand Prix, βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος, 9 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Σεμπάστιαν Φέτελ και 6 βαθμούς πίσω από τον Κίμι Ραϊκόνεν.

"Δεν νομίζω πως έχει κανείς καθαρό πλεονέκτημα. Μπορεί η Red Bull να ήταν κυρίαρχη στα δοκιμαστικά στην Αυστραλία, αλλά στον αγώνα κι αυτή αντιμετώπισε προβλήματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK