"Απελπισμένος" για τη νίκη ο Πέρες

Ο Σέρχιο Πέρες, ο οποίος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 που ξεκινάει στις 17 Μαρτίου θα τρέξει για λογαριασμό της McLaren, παραδέχτηκε το όνειρό του να βρεθεί στην κορυφή του βάθρου των νικητών.

"Απελπισμένος" για τη νίκη ο Πέρες

Ο 23χρονος Μεξικανός, μετά από δύο χρονιές στην Sauber μετακινήθηκε στην McLaren καλύπτοντας τη θέση του Λιούις Χάμιλτον και όπως δήλωσε είναι αποφασισμένος να βάλει τα δυνατά του για να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στη Formula 1.

Στο ντεμπούτο του με τη McLaren στο Grand Prix της Μελβούρνης, καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον πρωταθλητή του 2008 Χάμιλτον, αλλά και να συναγωνιστεί τον Τζένσον Μπάτον.

"Ως οδηγός της Formula 1 ονειρεύεσαι να κερδίσεις τον πρώτο σου αγώνα. Είναι κάτι που ονειρεύεσαι σε όλη σου τη ζωή. Δεν έχω ιδέα πως είναι. Θα πρέπει να είμαι ειλικρινής. Είμαι απελπισμένος για μια νίκη.

Αλλά στη Μελβούρνη θα οδηγήσω κανονικά, όχι απελπισμένα για να κερδίσω, επειδή χρειάζομαι συνοχή για να κερδίσω βαθμούς. Ξέρω ότι η νίκη θα έρθει κάποια στιγμή. Δεν θα κάνω τρελά πράγματα ειδικά στην αρχή. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς αλλά και τη συνοχή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK