Από το pit lane o Vettel

Ο Sebastian Vettel θα ξεκινήσει το Grand Prix του Austin από το pit lane με δική του απόφαση, ύστερα από την τιμωρία που του επιβλήθηκε για υπέρβαση του αριθμού των κινητήρων που είχε στη διάθεσή του.

Από το pit lane o Vettel

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής χρησιμοποίησε και τους 5 κινητήρες που είχε στη διάθεση του, με αποτέλεσμα να να τιμωρηθεί από τους αγωνοδίκες. Η ποινή του Vettel θα ήταν 5 με 10 θέσεις χαμηλότερα στην τελική κατάταξη των δοκιμαστικών.

Όμως, ο Γερμανός οδηγός γνωρίζοντας πως ο αγώνας έχει "καταστραφεί", αποφάσισε να ξεκινήσει από το pit lane με σκοπό να μην... ζορίσει το νέο του κινητήρα.

Παράλληλα υπάρχει σκέψη να μην αγωνιστεί σε κάποιες από τις κατατακτήριες δοκιμές της Παρασκευής και του Σαββάτου για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Από την πλευρά του ο Bobby Epstein, συνιδρυτής του Circuit της Αμερικής, δήλωσε απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη: "Λυπάμαι που μαθαίνω πως μπορεί να μην τρέξει στα δοκιμαστικά. Είναι πολύ άσχημο. Θα ήθελα να τον δω να ξεκινάει από την γραμμή εκκίνησης την Κυριακή. Όσον αφορά τα εισιτήρια, αυτή η απόφαση δεν θα επηρεάσει τις πωλήσεις, καθώς ο κόσμος έρχεται για τη συνολική εμπειρία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK