"Αποχωρούμε από την Ευρώπη"

Οπουδήποτε αλλού εκτός της Ευρώπης οραματίζεται για τα επόμενα χρόνια τα grand prix της F1 το μεγάλο αφεντικό της Μπέρνι Έκλστοουν.

"Αποχωρούμε από την Ευρώπη"

Τελειωμένη ιστορία θεωρεί την Ευρώπη ο Μπέρνι Έκλστοουν όπως δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική "Marca". Ο ισχυρός άνδρας της F1 χαρακτηρίζει παρελθόν την Ευρώπη λόγω της οικονομικής κρίσης και προσανατολίζεται πλέον σε άλλες πόλεις , άλλες ηπείρους για τα επερχόμενα grand prix.

"Πρόκειται για μια ιστορία που ανήκει στο παρελθόν. Οι νέοι προορισμοί θα είναι η Ρωσία, η Νότιος Αφρική και το Μεξικό. Ευρώπη θα είναι πλέον μόνο ένα καλό μέρος για τουρισμό. Εκτιμώ ότι θα μείνουν πέντε αγώνες από τους οκτώ που γίνονται σήμερα στο μέλλον", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Έκλστοουν παραδέχθηκε ότι στο πρόσφατο παρελθόν η Ευρώπη ήταν η ψυχή της διοργάνωσης αλλά πλέον " υπάρχουν νέες τοποθεσίες όπως η Ινδία , η Νότια Κορέα , η Σιγκαπούρη που μας γεμίζουν με ικανοποίηση. Όταν πήγαμε στην Κίνα όλοι μας έλεγαν τρελούς. Ωστόσο απέδωσε. Η Ισπανία είναι η μόνη που έχει παρουσία με δυο πόλεις. Το Μόντμελο και την Βαλένθια. Γεγονός που στο μέλλον πιθανότατα να αλλάξει. Δεν ξέρω, θα δούμε. Το βλέπω δύσκολο να συνεχιστεί", τόνισε ο Έκλστοουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK