Δεν κινδυνεύει η θέση του Arrivabene!

Ο Sergio Marchionne έβαλε τέλος στα σενάρια για απόλυση του διευθυντή της Ferrari.

Δεν κινδυνεύει η θέση του Arrivabene!

Πριν το ισπανικό Grand Prix, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ferrari, Sergio Marchionne, έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη. Έκανε λόγο για νίκη της ιταλικής ομάδας στον αγώνα της Βαρκελώνης όμως αυτή δεν ήρθε, παρότι οι δύο Mercedes αλληλοεξουδετερώθηκαν.

Μιας και ήταν παρών στο σιρκουί του Μονμελό, ο Marchionne κλήθηκε να σχολιάσει τη φημολογία που τον ήθελε να αλλάζει την ηγεσία της Gestione Sportiva, απομακρύνοντας από τη θέση του τον Maurizio Arrivabene. Όμως ο Ιταλός έδωσε τέλος στα σενάρια…

"Έχω πλήρη πίστη στον Arrivabene, πέρα από κάθε αμφιβολία. Η ομάδα αυτή βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση που έχει βρεθεί εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Πρέπει να δουλέψουμε επιμελώς για να λύσουμε όσα προβλήματα έχουμε. Ξέρουμε πως στις κατατακτήριες δοκιμές θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά αλλά μαθαίνουμε από τέτοια λάθη, μας κάνουν καλύτερους", είπε ο Marchionne στους εκπροσώπους των MME που τον είχαν πολιορκήσει στα paddock.

Μάλιστα έδωσε και ψήφο εμπιστοσύνης στους οδηγούς και κυρίως στον Kimi Raikkonen, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν: «Έχουμε δύο από τους καλύτερους οδηγούς στον κόσμο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK