"Δεν θα το βάλει κάτω ο Σουμάχερ"

Ο Μίχαελ Σουμάχερ νοσηλεύεται για περισσότερες από τρεις εβδομάδες στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ, με τις φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του να οργιάζουν. Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειάς του.

"Δεν θα το βάλει κάτω ο Σουμάχερ"

Ο Μίχαελ Σουμάχερ δίνει για τρίτη εβδομάδα τη δική του μάχη στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ μετά από το ατύχημα που υπέστη ενώ έκανε σκι, με τους φίλους και τους υποστηρικτές του ανά τον κόσμο να περιμένουν με αγωνία οποιαδήποτε ενημέρωση από τους γιατρούς.

Οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή δίνουν και παίρνουν με τα τελευταία δημοσιεύματα σε Γερμανία και Ιταλία να θέλουν τους γιατρούς να έχουν προχωρήσει σε παύση της καταστολής, κάτι που σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα δεν έγινε με επιτυχία.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του Γερμανού, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στους φίλους και τους θαυμαστές του για την στήριξη τους. Το μήνυμα ανέφερε χαρακτηριστικά: "Σας ευχαριστούμε όλους τόσο πολύ! Είμαστε βαθιά συγκινημένοι απ’ όλα τα μηνύματα για ταχεία ανάρρωση του Μίχαελ. Μας δίνουν δύναμη. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ! Ευχαριστούμε το Fanclub στο Κέρπεν, τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Κολωνίας και της Σάλκε, καθώς και όλα τα υπόλοιπα fan γκρουπς και όσους από καρδιάς στηρίζουν τον Μίχαελ. Όπως όλοι ξέρουμε, είναι μαχητής και δεν θα το βάλει κάτω!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK