Έκανε την έκπληξη με Καρθικέγιαν η HRT

H Hispania Racing αναζητούσε τον πιλότο που θα πλαισιώσει τον Πέδρο ντε λα Ρόσα στο επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 και η έκπληξη ήρθε με την ανακοίνωση του ονόματος του Ναράιν Καρθικέγιαν.

Έκανε την έκπληξη με Καρθικέγιαν η HRT

Ο 35άχρονος Ινδός πιλότος θα βρεθεί στο πλευρό του 40άχρονου Ισπανού και θα συνθέσουν, μακράν, το γηραιότερο δίδυμο της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Ο Καρθικέγιαν κέρδισε στο νήμα τους δύο πιλότους που φέρονταν ως οι επικρατέστεροι για τη θέση, τον Τόνιο Λιούτσι και τον Βιτάλι Πετρόφ.

Ο Ινδός έκανε ντεμπούτο στη F1 το 2005 και την περυσινή σεζόν πήρε μέρος σε 9 αγώνες με την HRT, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου Grand prix της πατρίδας του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με την HRT. Η νέα διεύθυνση, ο Πέδρο και ολόκληρη η ομάδα προσφέρουν τη δυνατότητα για πρόοδο. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι η Formula 1 είναι κάτι καινούριο για την Ινδία, η οποία φιλοξένησε πέρυσι τον πρώτο της αγώνα ο οποίος στέφθηκε από επιτυχία. Είμαι υπερήφανος που συντηρώ και δυναμώνω τον δεσμό της Ινδίας με τη Formula 1".

News 24/7

24MEDIA NETWORK