Έχασε 50 εκ. τηλεθεατές λόγω... Φέτελ

Το 10% του τηλεοπτικού κοινού της παγκοσμίως έχασε μέσα στο 2013 η Formula 1, με την κυριαρχία του Ζεμπάστιαν Φέτελ από νωρίς στο πρωτάθλημα να είναι ο βασικός λόγος μείωσης της τηλεθέασης.

Έχασε 50 εκ. τηλεθεατές λόγω... Φέτελ

Πτωτική τάση παρουσίασαν τα ποσοστά τηλεθέασης της Formula 1 για τη σεζόν που πέρασε, καθώς σύμφωνα με τις μετρήσεις της "Global Media Report", το τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε συνολικά το πρωτάθλημα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού μειώθηκε κατά 10%, δηλαδή περίπου 50 εκατομμύρια επέλεξαν να αλλάξουν κανάλι.

Η μείωση της μερίδας του τηλεοπτικού κοινού που επιλέγει να παρακολουθήσει το πρωτάθλημα της Formula 1, οφείλεται σύμφωνα με τους ειδικούς στην κυριαρχία του Ζεμπάστιαν Φέτελ.

Οι συνεχόμενες νίκες του Γερμανού και η κατάκτηση 4 συνεχόμενων πρωταθλημάτων έχει μειώσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα, με αποτέλεσμα να χάνεται και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ισχυροί άνδρες της Formula 1 αποφάσισαν να δίνονται διπλάσιοι βαθμοί στους νικητές των τριών τελευταίων Grand Prix.

News 24/7

24MEDIA NETWORK